Місяць екології в Коледжі: екологічні майстер-класи від ЕКО «ЛОТОС» — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць екології в Коледжі: екологічні майстер-класи від ЕКО «ЛОТОС»

07 грудня 2018 Новини та події

У листопаді 2018 року, як і кожного року, для студентів першого курсу тривав Місяць екології.

Це чудова нагода взяти участь у різноманітних майстер-класах, тренінгах та конкурсах. Цей рік не став виключенням. Упродовж усього місяця до уваги першокурсників було представлено безліч цікавих, оригінальних та креативних майстер-класів на екологічну тематику.

Орігамі як витончене традиційне японське мистецтво складання паперу шляхом використання схеми геометричних складок і згинів не могло не змотивувати студентів до натхненної роботи під час майстер-класу. ЕКО «ЛОТОС» доклав максимальних зусиль для долучення наших талановитих та вправних першокурсників до цього мистецтва. Студенти зрозуміли, що геометрія потрібна не лише на занятті з математики.

Завдяки чудовому модератору майстерні – студентці II курсу Анні Горбань – студенти здобули гарну можливість застосувати власну творчість, креативне мислення, естетичний смак для створення чудових виробів.

Уперше в рамках серії екологічних майстер-класів було проведено захопливий майстер-клас «Осіння краса» від почесної голови ЕКО «ЛОТОС» Каріни Цирин, завдяки якій студенти зробили прекрасні троянди з різнокольорових осінніх листочків. Хто б міг подумати, що ці звичайні осінні листочки можуть стати чарівними квітами.

Не менш цікавими, витонченими витворами мистецтва handmade поповнили креативну скарбничку Коледжу майстер-класи з виготовлення витинанок та квілінгу.

Щиро дякуємо талановитим модераторам цих оригінальних майстерень – чарівним дівчатам, студенткам II-III курсів Коледжу: Вікторії Возруд, Єлизаветі Галензовській, Анні Горбань, Анастасії Некрутенко, Юлії Сляднєвій. Ці юні майстрині створили по-справжньому позитивну та творчу атмосферу для учасників роботи майстерень.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-клас «Осіння краса» / ЕкоЛотос / КЕПІТ / 13.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-класи «Квілінг» та «Орігамі» / ЕкоЛотос / КЕПІТ / 19.11.2018 - 20.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 10 грудня 2018 10:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць екології в Коледжі: екологічні майстер-класи від ЕКО «ЛОТОС»