Круглий стіл «Мобільність студентів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл «Мобільність студентів»

23 листопада 2018 Новини та події

22 листопада 2018 року в Університеті «КРОК» відбувся круглий стіл «Мобільність студентів».

До участі було запрошено студентів Університету та випускних курсів Коледжу, які бажають провести навчальний семестр в європейському закладі вищої освіти та отримати міжнародний досвід.

Учасники круглого столу заслухали Лотарєва Андрія, начальника управління міжнародного співробітництва, який розповів про можливості, що надає Університет «КРОК» у рамках програм мобільності, двосторонні обміни, стипендіальні програми типу Еразмус+, MOBIS, Mevlana, статистику проектів по мобільності за 2018 р. (за матеріалами Національного Еразмус+ Офісу в Україні), вимоги до кандидатів, документи, що супроводжують мобільність, деталі конкурсного відбору тощо.

Спікерами на заході виступили студенти та випускники Університету «КРОК», які були учасниками програм мобільності різних років. Спікери презентували свій досвід участі у подібних програмах, розповіли про переваги навчання в європейському університеті, труднощі, які виникли під час перебування в іноземній країні, надали корисні практичні поради майбутнім учасникам мобільності.

Управління міжнародного співробітництва висловлює подяку за участь у круглому столі «Мобільність студентів» запрошеним спікерам: Сулеймановій Гюнель, Крамаренку Борису, Соколову Михайлу, Плотніковій Марині, Ромасевич Дар’ї, Кудряшову Євгенію та Курочкіній Анастасії!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Круглий стіл «Мобільність студентів» / 22.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 27 листопада 2018 14:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл «Мобільність студентів»