КЕПІТ – учасник Всеукраїнської конференції до Всесвітнього дня міст — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник Всеукраїнської конференції до Всесвітнього дня міст

23 листопада 2018 Новини та події

15 листопада 2018 року в гімназії «Діалог» відбулася Всеукраїнська конференція до Всесвітнього дня міст (World Cities Day) – «Місто для життя. Урбанізація як джерело глобального розвитку та соціальної інтеграції малих міст України». Захід відбувався в рамках реалізації проектної діяльності міської мережі навчальних закладів АШ ЮНЕСКО.

Учасниками конференції стали студенти I-II курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, зокрема: Чорна Вікторія, студентка II курсу, спеціальність «Право»; Євміна Жанна, студентка I курсу, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»; Майданова Аліна, студентка I курсу, спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Науковий супровід у підготовці студентів здійснювала викладач Коледжу Т.А. Некіз.

Відкриття конференції розпочалося привітальним словом директора гімназії «Діалог» Кузьминець Л.П., а також координатора ПАШ ЮНЕСКО в навчальному закладі Таранченко О.М. На учасників чекала екскурсійна програма, під час якої всі мали змогу дізнатися багато цікавих фактів про гімназію.

Конференція відбувалася в межах роботи двох проектних локацій. Це – «Місто-стартапів. Я – мер найкомфортнішого міста для життя» та «Відкрий для себе маловідомі куточки України». Саме у другій локації і виступали наші студенти зі своїм проектом «Білогородка – село мрій, туризму та історії». Захист пройшов чудово, учасники підтримували один одного гучними оплесками, що додавало конференції невимушеної, доброзичливої атмосфери. Завершилася конференція концертною програмою, на котрій всім учасникам висловили подяку та вручили на згадку спільне фото.

Наші студенти – учасники конференції поділилися власними враженнями від події:

  • Майданова Аліна, студентка I курсу, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»:

«Мені випала чудова нагода відвідати гімназію «Діалог» і побувати на цікавій конференції. Враховуючи те, що це була моя перша конференція, скажу відверто: мені дуже сподобалось! Нас дуже тепло прийняли в гімназії. Пригощали смаколиками і зробили все для того, щоб гості почували себе чудово. Ніколи б не могла подумати, що конференції виявляться для мене такими цікавими. Якщо у мене запитають, чи варто відвідати якусь конференцію, я, не задумуючись, відповім: «Звісно!». Дуже задоволена, що провела день саме з цими людьми, дуже вдячна організаторам, що зробили все на вищому рівні!».

  • Євміна Жанна, студентка I курсу, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»:

«Було дуже цікаво слухати доповіді інших учасників та дізнатися їхню думку щодо теми: «Я – мер найкомфортнішого міста...». Мені дуже подобаються такі заходи, всі можуть поспілкуватися один з одним, дізнатися багато цікавої інформації, що дозволяє суттєво розширити власний світогляд».

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій щиро вдячна гімназії «Діалог» за такий чудовий захід та бажає колективу цього навчального закладу подальших успіхів та процвітання.

Оновлено: Вівторок, 27 листопада 2018 10:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник Всеукраїнської конференції до Всесвітнього дня міст