Туризм: майстер-клас з барної справи та технології приготування коктейлів — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: майстер-клас з барної справи та технології приготування коктейлів

19 листопада 2018 Новини та події

15 листопада 2018 року студенти 3 та 4 курсу спеціальності «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали майстер-клас «Організація роботи бару. Технологія приготування коктейлів», організований Архіповим Віктором Віталійовичем – доцентом кафедри туризму.

Майстер-клас проводила Цегельник Антоніна, бармен ресторану «Biancoro» братів Гусовських.

До речі, пані Антоніна отримала спеціальність «Туризм», але захопилась барною справою і стала професіоналом високого ґатунку!

Вона розповіла про різновиди барів, організацію їхньої діяльності, про особливості роботи бармена. Гостя наводила різноманітні приклади зі своєї професійної діяльності.

На занятті продемонстрували інвентар барменів: 2 види шейкерів, бостон маленький із ситечком та великий без нього, джаг та ін. Наголошено, якщо в шейкері немає ситечка, то для нього потрібен «стрейнер», велике сито для переливання коктейлю в стакан без льоду.

Під час заняття студенти дізналися технологію приготування коктейлів з доданням лимонного фрешу (коктейлі з розділу «сауер» від слова «sour» – кислий). Студенти мали можливість спробувати себе у якості барменів і приготували коктейлі.

На завершення пані Антоніна розповіла про «Barometer» – виставку барменів на міжнародному рівні, де бармени високого рівня професіоналізму проводять майстер-класи та конкурси.

Дякуємо Цегельник Антоніні за проведення надзвичайно професійного майстер-класу!

Дякуємо Архіпову Віктору Віталійовичу за організацію такого блискучого заходу! Усе було дуже цікаво, смачно та пізнавально!

Статтю підготувала Степова Ірина,

студентка 4 курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Вівторок, 20 листопада 2018 13:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: майстер-клас з барної справи та технології приготування коктейлів