Благодійний ярмарок «Країни світу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Благодійний ярмарок «Країни світу»

16 листопада 2018 Новини та події

12 листопада 2018 року був проведений благодійний ярмарок «Країни світу».

Під час цієї благодійної події першокурсники Університету об’єдналися заради єдиної мети – допомогти дітям, які позбавлені батьківського піклування, а саме допомогти Цюрупинському дитячому будинку.

У холі Університету «КРОК» були підготовлені столи, переповнені традиційними стравами різних країн світу: Японії, України, Італії та Америки. Страви були різноманітними: від українських вареників до італійської піци «Пепероні».

Кожна команда студентів, яка брала участь у благодійному ярмарку, підійшла до участі у заході дуже відповідально. Це студенти, що вивчають міжнародні відносини, туризм, психологію, економіку та підприємництво, право, дизайн, комп'ютерні науки та ін. Зазначимо, що ярмарка – це не лише благодійність, а й неперевершені емоції. Студенти Коледжу, Університету, учні ліцею, викладачі та адміністрація мали змогу скуштувати та насолодитися стравами з різних країн світу.

Благодійна акція була виконана спільними зусиллями багатьох учасників. Ніхто зі студентів не залишився байдужим до акції. Адже Університет «КРОК» не лише надає студентам професійні знання та навички, а й завдяки цікавим благодійним заходам вчить бути добрими, чуйними та милосердними.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Благодійна акція / Університет / 13.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 20 листопада 2018 13:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Благодійний ярмарок «Країни світу»