Екскурсія до PinchukArtCenter — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до PinchukArtCenter

10 жовтня 2018 Новини та події

6 жовтня група студентів спеціальності «Туризм» разом із куратором Перепілкою Валерієм відвідали виставку «І знову демократія?» у міжнародному центрі сучасного мистецтва XXI сторіччя PinchukArtCenter.

Нині в центрі сучасного мистецтва триває проект «І знову демократія?». Це масштабна групова виставка за участі Франсіса Аліса, групи Аллора та Кальсаділья, Олафура Еліассона, Мауріціо Кателана, Зо Леонард, Гошки Мацуги, Такаші Муракамі, Сондри Перрі, Паскаля Мартіна Таю, Люка Тюйманса, Рейчел Уайтред та Деміена Хьорста. Виставка «І знову демократія?» відштовхується від подвійного запитання: «Чи ми маємо переосмислити демократію? Як скорегувати чи адаптувати цю систему, аби вона вижила перед викликами, що стоять перед нею сьогодні?».

Виставка не пропонує прямолінійного погляду на всі ці питання, а радше пропонує комплексні рамки з думок, ризиків та мрій, що визначають, чи загрожують вони демократичним устроям, якими ми їх знаємо сьогодні.

Першокурсників дуже вразило побачене в PinchukArtCenter, їх зацікавила тема сучасного мистецтва і демократії, тож студенти вже з нетерпінням чекають на наступну екскурсію з улюбленим куратором.

Оновлено: Четвер, 11 жовтня 2018 13:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до PinchukArtCenter