GPK 2018 — Університет «КРОК»

Новини та події

GPK 2018

01 жовтня 2018 Новини та події

29 вересня 2018 року відбулася довгоочікувана щорічна подія, що перевернула свідомість десятків і навіть сотень першокурсників, – GPK, або Green Park of KEPIT.

Цього року студентів випробовували в таких конкурсах: «КВК» (теми «Ревізор в Коледжі» та «YouTube»), «Квест», «Ерудит», «Артконкурс» та флешмоб. Кожен учасник зміг розкрити свої таланти, а також по-справжньому насолодитися неймовірною атмосферою. Одним із найяскравіших конкурсів був «КВК», оскільки біля місця його проведення завжди лунав гучний сміх. Особливо запам'яталися Дмитро Ліхачов з групи ФК-ін, що грав відеоблогера, та прибиральниця Валентина Петрівна у виконанні Янчарука Валентина з групи КН-МА.

Конкурс «Ерудит» вирізнявся великою кількістю запитань про Коледж: від року заснування «КРОКу» до вартості хотдога в їдальні. Ну, а про флешмоб годі й казати! Усі групи продемонстрували вражаючу хореографію. Мабуть, найяскравішими була група ФК-ін з оригінальною назвою «Хаслери» та гарно відпрацьованими танцювальними рухами. Також усіх глядачів і учасників заходу вразила команда «Агонь», яка запалила танцпол модними танцювальними фішками. Цьогорічними переможцями стали:

  •   1 місце команда групи ІПЗІ – «Rampage». Вона підкорили суддів ритмічною хореографією, яскравими саморобними футболками та щирістю!
  • Девіз команди вирізнявся з-поміж інших: «Rampage готовий до всього, Нехай навіть ЗНО. Один за одного горою, Ніколи не здамось без бою».
  •   2 місце команда «GAMA» груп КН-ГА та КН-МА.
  • «Наша назва виникла випадково, ми виділили останні літери наших груп і з'єднали їх в одне слово. Перші літери ми не чіпали, бо вони в нас однакові», – зізнається одна зі студенток КН-ГА.
  •   3 місце команда «Мол#дість» групи «Економісти-1».
  • Їхнє гасло: «Ми команда Молоді, Дружні, модні та круті.
  • Будем разом працювати, Щоб завжди перемагати»

Звичайно, є команди, які не зайняли призових місць, проте точно запам'яталися всім. Одна з них – команда «Disney». Її талісманом був персонаж Міккі Маус, а під час танцю учасники команди розкидали різнокольорові блискітки, чим, безперечно, підняли настрій усім присутнім.

«Хаслери». Ось хто-хто, а вони запалили GPK! Червоні футболки та кепки вирізняли їх з-поміж усіх. Першокурсники переробили візок із супермаркету на модний автомобіль. А хореографія команди була настільки майстерною, що викликала найгучніші оплески!

«Аристократи» з групи «Економісти-2» не відставали від інших. «Ми розмалювали свої темні образи яскравим виступом на КВК та динамічними рухами на флешмобі», – розповів капітан команди Олег Евко. До речі, двоє учасників цієї групи отримали дипломи за найсценічніші образи на КВК.

«Firе Bulls» із зображенням червоного бика на грудях дали всім жару, добре проявили себе в розкритті теми студентських буднів на гумористичному конкурсі. А команда «Агонь» запалила яскравим полум'ям на GPK. Їхнє гучне й бадьоре кричання було чутно звідусіль!

Команда «Rebels». Ці студенти вразили образом капітана групи. Їхньому плакату можна було лише позаздрити. Ось хто вміє дивувати!

Усі студенти безмежно вдячні організаторам GPK. Цей творчий захід просто необхідний для кращої адаптації та знайомства першокурсників з традиціями та проектами КЕПІТу, адже він зближує студентів та дарує ті емоції, які потім будуть згадуватися, як найкращі моменти в житті.

З КЕПІТом у серці, з КРОКом назавжди!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

GPK / КЕПІТ / 29.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 04 жовтня 2018 08:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok