Корпоративна екскурсія для шкіл-партнерів до музею-садиби Катерини Білокур — Університет «КРОК»

Новини та події

Корпоративна екскурсія для шкіл-партнерів до музею-садиби Катерини Білокур

27 вересня 2018 Новини та події

22 вересня 2018 року відбулася традиційна корпоративна екскурсія для шкіл-партнерів Університету «КРОК» у рамках проекту «Партнерство заради успіху!».

З нагоди дня працівника освіти та в рамках проекту «Партнерство заради успіху!» департамент довузівської підготовки Університету організував традиційну екскурсію для шкіл-партнерів, зібравши у дружному колі директорів, завучів та вчителів столичних загальноосвітніх закладів, що є партнерами нашого Університету і з якими укладені договори про співпрацю.

Щорічна екскурсія, а цього року вона 15-та, ювілейна, була присвячена рідним місцям відомої української художниці Катерини Василівни Білокур. Екскурсанти відвідали чарівний куточок – Меморіальний музей-садибу народної художниці України в селі Богданівці, де весь свій вік прожила самобутня майстриня. Крім хати-музею, екскурсанти побачили двір, де творила художниця, дерева-ровесники Катерини Василівни і її прекрасну скульптуру в повний зріст. В експозиції все виглядало так, як і за життя Катерини Білокур: меблі, мольберт, пензлики, виготовлені з шерстинок хвоста пухнастого кота, тюбики фарб, етюдник, рушники... Тут знаходяться й оригінальні твори художниці, кілька репродукцій її відомих картин, фотографії, фрагменти листів.

Погода сприяла щирій атмосфері спілкування та дарувала радість і усмішки всім учасникам екскурсійної подорожі. Наступним місцем призначення стало місто Яготин, розташоване за 20 кілометрів від села Богданівки, де нині в музеї зберігаються унікальні шедеври відомої української художниці.

Корпоративна екскурсія для шкіл-партнерів до музею-садиби Катерини Білокур не залишила нікого байдужим, а викликала жвавий інтерес до прекрасних творів мистецтва.

Щиросердна подяка ректору Унiверситету «КРОК» Лаптєву Сергiю Михайловичу – постiйному меценату проекту «Партнeрство заради успiху!».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Корпоративна екскурсія для шкіл партнерів / село Богданівка / 22.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 01 жовтня 2018 17:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Корпоративна екскурсія для шкіл-партнерів до музею-садиби Катерини Білокур