КЕПІТ – учасник Міжнародної учнівської науково-практичної конференції «Україна очима молодих» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник Міжнародної учнівської науково-практичної конференції «Україна очима молодих»

01 червня 2018 Новини та події

У травневому, завжди мальовничому місті Лева була проведена Міжнародна учнівська науково-практична конференція «Україна очима молодих». Співорганізаторами заходу стали Національний центр «Мала академія наук України» та КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

Радіємо, що до участі в конференції долучилася студентка I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Емілі Голубєва, учасниця делегації від КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», на чолі із завідувачем відділення філософії та суспільствознавства Тетяною Юріївною Кот.

Під час секційної роботи конференції Емілі презентувала власне бачення проблеми формування сучасного банку якісних трудових ресурсів як шляху до економічного зростання регіонів та України.

Під час урочистого відкриття конференції з вітальними словами до учасників звернулися: Любомира Степанівна Мандзій, директор Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації; Інна Олександрівна Хлюпа, завідувач лабораторії хіміко-біологічних наук та наук про Землю НЦ «Мала академія наук»; Іванна Антонівна Бородчук, директор КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді». Програма заходу передбачала також знайомство з системою навчання в Українському католицькому університеті; відвідання Центру митрополита Андрея Шептицького; культурний відпочинок та прогулянки історичним центром Західної України.

Висловлюємо вдячність усім організаторам конференції, а також завідувачу відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук учнівської молоді Тетяні Юріївні Кот за ґрунтовну підтримку наукової ініціативи молоді. Емілі Голубєвій бажаємо подальших успіхів на дослідницькій ниві.

Оновлено: Вівторок, 05 червня 2018 07:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник Міжнародної учнівської науково-практичної конференції «Україна очима молодих»