Вітаємо з успішним захистом дипломних робіт — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо з успішним захистом дипломних робіт

02 травня 2018 Новини та події

28 квітня 2018 року в Інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» відбувся захист магістерських дипломних робіт студентів спеціальностей «Управління навчальним закладом» та «Педагогіка вищої школи».

Голова екзаменаційної комісії Алькема Віктор Григорович, д. е. н., к. т. н., професор, завідувач кафедри управлінських технологій, зазначив, що його дуже потішила підготовка магістрів до захисту: високий рівень подання матеріалу (добре структурований, логічний, включав усі основні елементи, необхідні для написання дипломної роботи) та вміння чітко відстояти свою точку зору.

Загалом у всіх членів екзаменаційної комісії залишилися лише приємні враження від захисту дипломних робіт студентів спеціальностей «Управління навчальним закладом» та «Педагогіка вищої школи».

Студенти-магістри є керівниками закладів освіти та педагогами практиками. Результати досліджень здобувачів оформлені у вигляді статей планується опублкувати у міжнародному фаховому виданні «Вчені записки Університету «КРОК»

Вітаємо кафедру управлінських технологій та студентів-магістрів з успішним захистом і бажаємо подальших успіхів!

Оновлено: Четвер, 03 травня 2018 17:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо з успішним захистом дипломних робіт