КЕПІТ – учасник імітаційної рольової гри «Модель ЮНЕСКО» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник імітаційної рольової гри «Модель ЮНЕСКО»

19 лютого 2018 Новини та події

18–21 лютого 2018 р. студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками імітаційної рольової гри «Модель ЮНЕСКО» – 2018. Тема цьогорічної ігрової сесії – «Сталий туризм задля розвитку: на шляху до гарантованого споживку, справедливого суспільства, надійного збереження планети».

Захід організовано і проводиться кафедрою ЮНЕСКО «Права людини, мир, демократія, толерантність і взаєморозуміння між народами» Національного університету «Києво-Могилянська академія» під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО на базі державного підприємства «Міжнародний дитячий центр «Артек».

Основною метою цієї ігрової сесії є залучення учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні до конструктивної дискусії щодо економіки та екології сталого туризму, актуалізуючи питання зисків місцевих громад і просування Глобального етичного кодексу туризму, етики відповідальної глобальної громадянськості, гендерної рівності та міжкультурного діалогу, раціональних моделей споживання та екотуризму, з урахуванням досвіду ЮНЕСКО, передової міжнародної та вітчизняної практики.

Пишаємося та радіємо, що наша команда – «EcoTeensTeam» з девізом «Зелений та щасливий світ – це наша «ЕkoTeensTeam»-філософія!» увійшла до числа 18 переможців всеукраїнського відбіркового етапу та наразі разом з іншими командами повністю занурена у творчий, цікавий, захопливий ігровий простір цього масштабного дійства. Команда «EcoTeensTeam» – це студенти КЕПІТу: Данило Ваганов, Емілі Голубєва та Валерія Прилуцька.

Зазначимо, що участь команди «EcoTeensTeam» стала можливою завдяки злагодженій творчій роботі чудового авторського колективу студентів та викладачів. Це, зокрема, Олександр Донець, Валерія Прилуцька, Анна Черновська. Консультант авторського колективу та керівник команди – заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи І.В. Рибак. Педагогічну підтримку команди під час ігрової сесії на базі МДЦ «Артек» здійснює менеджер Коледжу з адміністративної діяльності Н.В. Руліковська. У рамках творчого конкурсу «Зустріч у мережі» (творча сесія I – елемент нульового (підготовчого) етапу Гри) наші учасники створили власний стільниковий фільм «Театр починається з гардеробу, а КЕПІТ – зі студента!» за темою творчої сесії I. Крім того, для участі у ІІ творчій сесії було підготовлено конкурсну проектну заявку команди «EcoTeensTeam» «All-Ukrainian Ecological Summer School «Youth Eco Summer». Усі творчі роботи були презентовані на офіційному інформаційному ресурсі Гри у мережі фейсбук.

Сердечно вітаємо нашу команду та всіх учасників Гри з початком ігрової сесії, бажаємо успіху, натхнення та численних перемог!

Оновлено: Вівторок, 20 лютого 2018 16:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник імітаційної рольової гри «Модель ЮНЕСКО»