ЕКО «ЛОТОС» – учасник церемонії старту Національного конкурсу кейсів за 2017 рік — Університет «КРОК»

Новини та події

ЕКО «ЛОТОС» – учасник церемонії старту Національного конкурсу кейсів за 2017 рік

01 лютого 2018 Новини та події

Нещодавно активісти ЕКО «ЛОТОС» долучились до масштабної та резонансної події – це старт Національного конкурсу кейсів (проектів) у галузі впровадження корпоративної соціальної відповідальності бізнес-компаній в Україні за 2017 рік.

 Відмітимо, що цьогорічний конкурс проводиться вдев’яте. До цього часу він набув почесного статусу ключової національної премії з відзначення зразкової бізнес-діяльності в Україні. Організатор конкурсу – Центр «Розвиток КСВ», поважна національна експертна організація, що фахово та системно здійснює дослідження відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. В цьому році Центр «Розвиток КСВ» святкує 10 років своєї діяльності. Наразі він об’єднує понад 30 компаній-членів та виступає ініціатором програми Партнерства між бізнесом та університетами, STEM-коаліції і Національного Пакту для молоді з метою працевлаштування молоді та розвитку необхідних навичок. Крім того, Центр КСВ постійно співпрацює з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та є національним партнером CSR Europe (Брюссель) і WBCSD (Женева). Також стратегічними партнерами Конкурсу є компанія EY та Платформа зростання зеленої економіки. Зокрема, EY – це міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування, а Платформа зростання зеленої економіки сприяє структурованому діалогу з енерго- та ресурсоефективного управління підприємствами, створює міжрегіональні мережі контактів та партнерства.

У рамках самого заходу відбулася змістовна та актуальна дискусія на тему «Цілі сталого розвитку: чи правильний напрям компаній в Україні?». Було презентовано результати досліджень щодо відповідності діяльності компаній Цілям сталого розвитку на глобальному та національному рівнях.

Голова Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» Каріна Цирин, студентка Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Право на ринку нерухомості», під час заходу теж долучилася до дискусійного обговорення молодіжних ініціатив, новаційних рішень у галузі підтримки та впровадження Цілей сталого розвитку. Особливо цікавими для проектної діяльності ЕКО «ЛОТОС» стали презентації молодіжних технологічних рішень про те, як популяризувати Цілі сталого розвитку серед українського бізнесу. Зокрема, переможці всеукраїнського Хакатону з Цілей сталого розвитку «Hack4SDGS: Як зробити цілі сталого розвитку зрозумілими бізнесу» представили назагал свої проекти зі створення комунікаційних платформ, які мають реальний цільовий потенціал щодо реалізації вищеозначеної стратегічної мети.

Адміністрація Коледжу, студентський актив ЕКО «ЛОТОС» щиро вдячні організаторам заходу за можливість долучитися до цієї важливої бізнес-події та сподіваються на подальшу плідну співпрацю в майбутніх проектах та ініціативах.

Оновлено: Четвер, 08 лютого 2018 20:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЕКО «ЛОТОС» – учасник церемонії старту Національного конкурсу кейсів за 2017 рік