Першокурсники відвідали готель «Premier Hotel Rus» — Університет «КРОК»

Новини та події

Першокурсники відвідали готель «Premier Hotel Rus»

27 листопада 2017 Новини та події

У листопаді 2017 року студенти І курсу спеціальності «Туризм» у рамках проекту «Туризм у дії» відвідали 3-зірковий готель «Premier Hotel Rus». Екскурсію організував директор Центру розвитку кар’єри Карлов Олександр Федорович. 

Знайомство з готелем розпочалося з презентації, яку представила спеціаліст з навчання персоналу Нечеса Ольга Миколаївна.

Готель є складовою мережі «Premier Hotels and Resorts», до якої входять готелі від 5 до 3 зірок по всій Україні. Усі готелі, як зазначила фахівець, об’єднані загальною властивістю – професійним та якісним сервісом.

Піменова Наталія Юріївна, яка опікується кадровими питаннями, під час екскурсії познайомила нас з різноманітними приміщеннями готелю, з номерами різних категорій, стандартними та класичними. До речі, готель має 451 номер. Слід зазначити, що підприємство користується популярністю протягом усіх сезонів, маючи практично повну наповненість. Також у готелі можна зупинятися з домашніми тваринами.

Ми дізналися, що готель має 2 ресторани та 2 бари, бізнес-центр, який працює цілодобово, конференц-зали, де постійно проводяться ділові заходи.

Найбільше, що вражає – професіоналізм персоналу, гостинність, доброзичливість, бажання вже з першого курсу працювати з майбутніми фахівцями туристичної сфери.

Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, висловила щиру подяку керівництву та працівникам готелю «Premier Hotel Rus» за професійно проведену зустріч та можливість познайомитися з одним із кращих готельних комплексів України.

Дякуємо Карлову Олександру Федоровичу, директору Центру розвитку кар’єри, за організацію екскурсії!

Оновлено: Вівторок, 28 листопада 2017 15:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Першокурсники відвідали готель «Premier Hotel Rus»