Зустріч студентів КЕПіТу із представниками сучасної телекомунікаційної компанії «Датагруп» — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч студентів КЕПіТу із представниками сучасної телекомунікаційної компанії «Датагруп»

02 листопада 2017 Новини та події

19 жовтня 2017 року для студентів ІІІ курсу економічного відділення КЕПІТу відбулася зустріч із представниками сучасної телекомунікаційної компанії «Датагруп», яка вже понад 17 років надає фізичним особам, державним та приватним підприємствам телеком- та ІТ-послуги, а також послуги аутсорсингу, аутстафінгу та консалтингу. 

Однією з важливих цілей «Датагруп» є розвиток молоді та сприяння її працевлаштуванню. Начальник відділу по роботі з персоналом Катерина Довженко зі своєю колегою спеціалістом з HR Наталією Шандурською розповіли нашим студентам про запуск нового проекту з Ощадбанком – професійного контактного центру, який пропонує можливість розпочати професійну кар’єру, отримати знання та навички, зануритись у світ комунікацій і банківських продуктів, вивчити більш детальніше банківську справу, підвищити фінансову грамотність.

Адміністрація Коледжу щиро вдячна за цікаву та змістовну зустріч компанії «Датагруп» та організаторам – колегам з Центру розвитку кар’єри Університету.

Оновлено: Четвер, 02 листопада 2017 20:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч студентів КЕПіТу із представниками сучасної телекомунікаційної компанії «Датагруп»