Університет «КРОК» в гостях у Посольства Республіки Куба в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» в гостях у Посольства Республіки Куба в Україні

26 жовтня 2017 Новини та події

20 жовтня 2017 року в Посольстві Республіки Куба в Україні відбувся традиційний урочистий захід з нагоди Дня культури Куби, який відкрив Тимчасовий Повірений у Справах Посольства Куби в Україні, радник Оскар Сантана Леон. 

Університет «КРОК» представляли Людмила Федорівна Мелько – завідувач кафедри туризму та Андрій Олексійович Власенко – заступник директора Департаменту довузівської підготовки.

Перед учасниками дійства з запальними кубинськими танцями виступили представники київського сальса-клубу Рейнальдо Поуел і Анабель Чуприна. Вірші кубинського поета Ніколаса Гільєни прочитала юна пані Тіа. Подарували свою творчість учасникам концерту українська співачка Олена Гончарук та піаніст Микола Чикаренко.

Учасники заходу дегустували відому кубинську страву «конгрі» та знаменитий кубинський ром «Гавана Клуб».

Приємно було зустріти друга і партнера Університету «КРОК» консула Республіки Болівія в Україні п. Тордойа Рохас Владіміра Хосе з сім’єю, з яким кроківці домовились про подальшу співпрацю.

Багаторічна дружба пов’язує Посольство Республіки Куба в Україні та Університет «КРОК».

Посольство Республіки Куба в Україні співорганізатор проекту «Країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур». На сцені Університету «КРОК» виступали: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Куба в Україні п. Ернесто Антоніо Сенті Даріа та радник Посольства Республіки Куба в Україні п.Оскар Сантана Леон («Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія», 2015 р.); радник Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Куба в Україні п.Пупо Еміліо Певіда, тріо «Sol Cuba», «Studio Salsa Club Kiev» («Діалог культур: країни Латинської Америки», 2011 р.). На наших фестивалях звучали вірші кубинських поетів у виконанні учнів НВК № 176 м. Києва (спеціалізована школа з поглибленим вивченням іспанської мови), демонструвались запальні кубинські танці.

На сьогодні Посольство Республіки Куба в Україні учасник численних громадських просвітницьких заходів, серед яких: туристична виставка «Міжнародний туристичний салон «Україна-2017» (4–6 жовтня 2017 р.), фестиваль культур народів світу «Outlook World Culture Festival 2017» (7 жовтня 2017 р.) та ін.

Щира подяка Посольству Республіки Куба в Україні за дружбу, співробітництво і партнерство!

Оновлено: Субота, 28 жовтня 2017 19:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» в гостях у Посольства Республіки Куба в Україні