Студенти спеціальності «Туризм» у Національному музеї історії України — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» у Національному музеї історії України

12 червня 2017 Новини та події

У середу, 16 листопада 2016 року, студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» факультету економіки та підприємництва відвідали один із провідних музеїв Києва – Національний музей історії України. 

Експозиція музею відображає історичний процес розвитку суспільства на території України з найдавніших часів до сьогодення. Його фонди нараховують понад 800 тис. унікальних пам'яток історії та культури: археологічні колекції, цінні колекції холодної та вогнепальної зброї, етнографії, виробів зі скла, фарфору, нумізматичну колекцію, живопис, графіку та скульптуру.

Студенти познайомились із добою козацтва, періодами її утворення та розквіту в роки правління таких гетьманів, як Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Пилип Орлик.

Наступна зупинка була присвячена часу утворення УНР. Студентам розповіли про універсали, прийняті Центральною Радою, та перевороти, що слідували за цим. Зрештою прихід до влади Леніна і, як наслідок, утворення Радянського Союзу, роки соціалістичного строю, колективізму та пропаганди.

І нарешті сталося те, чого так прагнули мільйони наших предків та за що ми зараз боремось – Україна здобула довгоочікувану незалежність.

Закінчилась екскурсія виставкою, де представлено 19 не схожих між собою неймовірних історій учасників АТО.

Під час екскурсії студенти зрозуміли, що незважаючи на війни, роздрібненість, розділ земель між різними державами, голодомор, Україна завжди прагнула незалежності, обираючи шлях демократії та розвитку.

Шульга Зоя, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Середа, 21 листопада 2018 15:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» у Національному музеї історії України