Здійснено підвищення кваліфікації викладачів — Університет «КРОК»

Новини та події

Здійснено підвищення кваліфікації викладачів

09 червня 2017 Новини та події

З 17 по 26 квітня 2017 року викладачі Університету «КРОК» Алькема В.Г., Пазєєва Г.М. та Хмурковський Г.В. проходили курс підвищення кваліфікації в Київській логістичній школі, створеній з метою підготовки висококваліфікованих фахівців та управлінців у сфері логістики, а також як платформа для обміну знаннями, технологіями, інструментами та як лабораторія для тестування інноваційних рішень галузевої логістики і логістичних операторів ринку за програмою «Інноваційні технології складської логістики». 

Програма курсу підвищення кваліфікації передбачала теоретичні та практичні виїзні заняття на логістичні складські комплекси міжнародних логістичних операторів, підсумкову сесію у вигляді аналізу кейс-стаді та підсумкового тестування з навчальних дисциплін:

Предмет логістики та основи УЛП;

Управління якістю в логістиці та УЛП;

Інновації в логістиці та УЛП;

Логістична концепція складу та нормування;

Реінжиніринг складських процесів; 

Автоматизація та оптимізація складських процесів;

Зелені технології на складі. 

26 квітня викладачам Університету «КРОК» у міжнародному бізнес-центрі «Валенсія» було вручено сертифікати, які підтверджують успішне проходження курсу підвищення кваліфікації в обсязі 72 годин. Опанування цього курсу дозволить викладачам імплементувати приклади успішної практики логістичних компаній у зміст навчальних курсів циклу професійної та практичної підготовки фахівців.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Здійснено підвищення кваліфікації викладачів