Провідні компанії відкрили нові кар’єрні можливості для студентів «КРОКу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Провідні компанії відкрили нові кар’єрні можливості для студентів «КРОКу»

01 червня 2017 Новини та події

22 травня 2017 року студенти Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій дізналися про нові кар’єрні можливості в рамках конференції Recruitment Day від партнера Центру розвитку кар’єри освітньої компанії UGEN. На учасників чекали дивовижні зустрічі та знайомства з провідними фахівцями таких компаній, як Deloitte Ukraine, lifecell, EY Careers, Mondelez Ukraine Office former Kraft Foods Ukraine, Піцерія Mister Cat, METRO Cash & Carry Ukraine та Академія ДТЕК.

Спікери розповіли про специфіку роботи в згаданих компаніях, а також про можливості працевлаштування. Поділившись власними історіями успіху, у яких були і кар’єрні злети, і падіння, вони змогли зарядити студентів величезною дозою мотивації та бажанням досягати поставлених цілей.

У рамках конференції студенти отримали кар'єрні консультації від представників порталу з пошуку роботи grc.ua, створили якісні резюме, які в подальшому зможуть наповнювати новим досвідом. Також учасники взяли участь у вирішенні командного бізнес-кейсу та приміряли на себе ролі топ-менеджерів компаній, що мали приймати важливі та складні рішення для ведення ефективного бізнесу.

На всіх гостей конференції чекав нетворкінг із HR-ми компаній. Студенти могли поспілкуватися з ними особисто, пройти експрес-співбесіди та отримати перші пропозиції щодо працевлаштування.

У новому навчальному році Recruitment Day матиме своє продовження, тому слідкуйте за новинами на сайті «КРОКу», а також у групах у соціальних мережах. Усі бажаючі знайти нові кар’єрні можливості зможуть взяти участь у наступній конференції.

Оновлено: Понеділок, 15 серпня 2022 14:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Провідні компанії відкрили нові кар’єрні можливості для студентів «КРОКу»