Партнерство заради успіху — Університет «КРОК»

Новини та події

Партнерство заради успіху

31 травня 2017 Новини та події

Освітній форум з такою назвою відбувся в Університеті «КРОК» у рамках заходів, приурочених до його 25-річного ювілею. З директорами, завучами та вчителями столичних загальноосвітніх закладів, що є партнерами нашого Університету і з якими укладені договори про співпрацю, зустрілися засновники закладу ректор С.М. Лаптєв, директор Київського ліцею бізнесу Л.І. Паращенко, проректор з маркетингу Ю.М. Гукайло, а також проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна.

Тісна та плідна співпраця Університету зі школами-партнерами триває вже понад 17 років, і ця робота додає позитиву як «КРОКу», так і школам. Свого часу керівники закладів-партнерів повірили в серйозні наміри Університету, його спроможність дати випускникам шкіл якісну вищу освіту, випустити у світ з перспективною та престижною спеціальністю. Учителі переконані, що їхнім вихованцям тут справді добре і навчатися, і розвивати творчі здібності, і спілкуватися. Слово «приватний», яке колись викликало пересторогу та сумніви, у поєднанні зі словами «Університет «КРОК» викликає нині лише довіру та повагу.

На сьогодні «КРОК» має близько ста шкіл-партнерів у Києві та Київській області. За словами директора департаменту довузівської підготовки, проректора Н.В. Наконечної, школи-партнери – це члени великої «КРОКівської» родини, без яких Університету було би непросто виживати у складні часи економічних чи демографічних зламів, у конкурентних умовах. Наталія Василівна подякувала директорам шкіл та ліцеїв за дружбу, за те, що з молодших класів учні та батьки знають про «КРОК», беруть участь у профорієнтаційних проектах, відвідують факультативи та курси, які організовує Університет, тощо.

Мета форуму – інформування про нові ідеї, нові форми співпраці. Тож найсвіжіші та найпопулярніші серед шкільної молоді профорієнтаційні й лідерські проекти, які пропонує заклад своїм «молодшим» партнерам, представив учасникам форуму менеджер з маркетингу департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, керівник студентської проектної групи SPG Євген Савельєв. Задоволені плідною та інформативно насиченою зустріччю, керівники освітніх закладів ділилися враженнями.

Тетяна Миколаївна Федунова, директор столичної школи № 85: «Ми з «КРОКом» друзі аж із 1994 року, відтоді, як почала діяти програма «школа – інститут». Тоді щороку просто класами учні вступали в Університет, бо попередні покоління розповідали, як тут класно, цікаво, творчо, сучасно навчатися. І тоді, і сьогодні для молоді важливі порядність викладачів, відповідальне ставлення до викладання дисциплін, впевненість в отриманні конкурентної професії, а з нею і роботи. Усе це «КРОК» забезпечує на всі 100. Тож ми з 1-го класу проводимо профорієнтаційну роботу з батьками та учнями, націлену на співпрацю з Університетом. У результаті щороку кілька наших учнів приходить саме сюди за дипломами бакалавра чи магістра».

Валентина Петрівна Лукашук, директор школи № 176: «Протягом 7 років партнерства наші вчителі та учні беруть участь мало не в усіх заходах КЕПІТу та Університету. Нашим старшокласникам дуже цікаві уроки, що проводять студенти. «КРОК» допоміг нашій школі видати 2 збірки поезій учнів «Первоцвіт»¸ надрукувавши їх у своїй типографії. КЕПІТ посприяв набуттю нашим закладом членства в проекті ЮНЕСКО. Учні з молодших класів знають про існування такого вишу, як «КРОК», і тому у старших класах нерідко беруть сюди курс на навчання ті, хто чітко визначився з професією і зрозумів, що тут набуде повний обсяг не лише знань, а й навичок. Чого завжди від молодих спеціалістів вимагають роботодавці».

Оксана Ігорівна Садовська, директор школи № 11: «Я підхопила дружбу з «КРОКом», очоливши кілька років тому наш учительський колектив. А загалом школа співпрацює з Університетом понад 15 років. Мені дуже подобається позиціонування «КРОКу» щодо партнерів «ми разом – сім’я». І справді, сюди завдяки цікавій творчій профорієнтаційній роботі вступають не лише наші учні, а й діти наших вчителів, наших родичів та друзів. Більше того – мій син закінчив «КРОК», я особисто і кілька моїх колег отримали тут другу вищу освіту, навчалися в Інституті післядипломної освіти».

Дитячий хореографічний колектив «АБВ+» школи № 124 подарував учасникам форуму партнерства чудові танцювальні виступи, чим прикрасив та емоційно забарвив робочий режим заходу. А його підсумок такий: співпраця «КРОКу» та загальних середніх закладів сприяє тому, що діти, які отримують вищу освіту та фахову підготовку в Університеті, у подальшому житті тримаються України, бо мають можливості не лише практикуватися, набуваючи необхідні їм знання, а й працевлаштовуватися, започатковувати власні справи, і тим самим бути стабільними, успішними, конкурентними.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Освітній форум / 19.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Партнерство заради успіху