Енергія творчості – НАОМА в гостях в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Енергія творчості – НАОМА в гостях в Університеті «КРОК»

18 травня 2017 Новини та події

15 травня 2017 року в Університеті «КРОК» з нагоди 25-річчя заснування закладу відбулося відкриття виставки творчих робіт випускників Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. 

Відкрили експозицію під назвою «Енергія творчості. НАОМА в гостях в Університеті «КРОК» ректор Університету С.М. Лаптєв і ректор Академії А.В. Чебикін. В оновленій залі університетської бібліотеки зібралися викладачі та студенти КРОКУ, представники Академії. С.М. Лаптєв подякував гостям за чудову експозицію, створення якої демонструє добрі партнерські та творчі стосунки між обома закладами. У свою чергу А.В. Чебикін зазначив, що організація виставки – це естетичний подарунок Академії, яка цього року святкує 100-літній ювілей, молодшому, але ґрунтовному і добре знаному в суспільстві освітньому закладу – Університету «КРОК». Ректор НАОМА вручив С.М. Лаптєву Відзнаку «Гідному шани» та медаль до неї, зачитав Вітальну адресу на честь КРОКу.

Наш Університет – це заклад, пронизаний творчістю, тут розуміють та цінують мистецтво, і чимало його працівників самі є митцями. Тож поряд із живописними та графічними творами професійних художників, дипломними роботами випускників Академії розміщено чудові атмосферні малюнки головного інженера КРОКу М.О. Носура. Решта робіт працівників КРОКу (і не лише працівників) експонується в аудиторії 246. Тут можна побачити вишивані рушники та серветки Н.Д. Кахути і вишиванки, батик та жіночі прикраси Д.М. Лойко, жіночі прикраси з ниток випускниці Університету Л.М. Сідненко та вишивані картини Л.П. Реви, вишиті бісером твори Н.Л. Алькеми, Н.М. Середюк та Г.М. Перепелиці, колажі з клаптиків тканини та ниток першокурсниці Є. Лойко та живописні картини М. Лаптєвої, художні роботи І.В. Сингаївської та оригінальну композицію з деталей комп’ютера І.О. Чернозубкіна.

Відвідувачі виставки в аудиторії 246 мають змогу поспілкуватися з авторами шедеврів рукоділля, висловити їм своє захоплення, побажати успіхів у роботі та творчості.

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Енергія творчості – НАОМА в гостях в Університеті «КРОК»