Дистанційне навчання – новітній інструмент вищої освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

Дистанційне навчання – новітній інструмент вищої освіти

26 березня 2016 Новини та події

14–15 березня 2016 року в Києві на базі Університету «КРОК» пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Особливості впровадження дистанційного навчання в Україні».

Організували конференцію ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» (м. Київ, Україна), Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (м. Київ, Україна), Університет прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія), Університет Анкари (м. Анкара, Туреччина). Захід пройшов за підтримки Швейцарського національного наукового фонду.

Конференція стала підсумком проекту «Впровадження новітніх методів та інструментів дослідження в процес викладання в університеті», над яким працювали команди шести країн. Проект тривав більш ніж чотири роки, а його реалізація стала можливою завдяки підтримці Швейцарського національного наукового фонду.

Конференція була присвячена актуальним питанням реалізації дистанційної форми навчання у вищій школі в сучасних умовах. Зокрема, було розглянуто досвід впровадження дистанційного навчання в різних вітчизняних та іноземних ВНЗ, правові та організаційні питання, застосування сучасних інформаційних технологій при впровадженні елементів дистанційного навчання у навчальний процес. Проведено 12 майстер-класів для викладачів, що охоплювали актуальні питання підготовки навчальних матеріалів для дистанційного навчання.

У конференції взяли участь понад 150 викладачів, адміністраторів 40 вишів із 20 міст України. Також гостями конференції стали зарубіжні партнери Університету «КРОК»: Крістіан Рапп з Цюрихського університету прикладних наук і Ясмін Гульбахар Гювен з Університету Анкари.

Учасники відзначили, що їхні очікування справдилися і конференція була «дуже цікавою, насиченою та проведеною на високому рівні», а майстер-класи – «пізнавальними, практичними та корисними».

Більшість матеріалів конференції буде використано в оновленому курсі сертифікації викладачів дистанційного навчання eTutor, що проходитиме восени 2016 року.

Курс розроблено таким чином, щоб надати учасникам знання, необхідні для ефективної роботи в якості викладачів дистанційного навчання (онлайн-тьюторів). Тому в курсі представлено як огляд концепцій електронного навчання, так і процесів та інструментів, які потрібні для управління, організації та створення контенту для дистанційного навчання. 

З детальною інформацією можна буде ознайомитися на сайті Університету «КРОК» – www.krok.edu.ua.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

МНПК «Особливості впровадження дистанційного навчання в Україні» / 14-15.03.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Субота, 26 березня 2016 14:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дистанційне навчання – новітній інструмент вищої освіти