Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні

01 травня 2024 Новини та події

Запрошуємо на курси підвищення кваліфікації «Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні», навчальна програма яких погоджена Генеральним штабом ЗСУ)! 

Метою проведення курсів є:
надання слухачам сучасних знань щодо ведення військового обліку призовників, військовозобов`язаних та резервістів на підприємствах, в організаціях та установах України.

Після закінчення навчання:
слухачі отримають знання та навички, необхідні для роботи з організації військового обліку та мобілізаційної підготовки підприємств, організацій та установ в Україні. Ознайомляться з вимогами сучасних нормативних документів та організацією ведення військового обліку призовників, військовозобов`язаних та резервістів на підприємствах, в організаціях та установах в Україні. Також матимуть можливість підтримувати спілкування з іншими випускниками курсів та отримувати консультації після випуску.

Для проведення навчальних занять: залучені висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід практичної роботи з організації військового обліку та мобілізаційної роботи. Брали активну участь в розробці нормативної документації, яка регламентує здійснення важливої для зміцнення обороноздатності нашої держави діяльності на вітчизняних підприємствах, в організаціях та установах у сучасних умовах.

Навчальні заняття проводяться дистанційно на базі платформи «Teams» у форматі прямого спілкування з викладачами у режимі реального часу, що дає змогу слухачам ставити запитання та отримувати кваліфіковані відповіді. Після кожного заняття слухачі отримають в електронному вигляді всі навчальні матеріали (відеолекції, презентації) для додаткового ознайомлення у зручний час та використання у подальшій професійній діяльності. А також у слухачів є можливість отримати індивідуальні консультації.

Для зарахування на курси підвищення кваліфікації необхідно надати документи:

  • копію документа, що посвідчує особу (паспорт, 2-3 сторінки)
  • копію документа про освіту
  • заяву про зарахування на курси

Документи можна надати у паперовому або електронному вигляді. В електронному вигляді скановані або сфотографовані документи надсилаються на електронну пошту: [email protected], (063)678-99-79

Оновлено: Понеділок, 13 травня 2024 15:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні