Науковий семінар для аспірантів — Університет «КРОК»

Новини та події

Науковий семінар для аспірантів

08 березня 2024 Новини та події

04 березня 2024 року команда кафедри управлінських технологій успішно організувала і провела науковий семінар для аспірантів спеціальності 073 «Менеджмент», присвячений  можливостям  долучення до міжнародного проєкту COST Action.

У рамках семінару д.е.н., професор Мігус Ірина Петрівна провела захоплюючий майстер-клас, щодо механізму реєстрації в системі COST (Європейське співробітництво в науці та технологіях), а також поділилася власним позитивним досвідом  подачі заявок щодо участі в різноманітних проєктах. Щиро дякуємо пані Ірині за мотивацію і натхнення розвиватись.

COST - це організація, яка фінансує дослідницькі та інноваційні мережі, об'єднуючи дослідницькі ініціативи в Європі та за її межами. Це надає можливість нашим дослідникам та інноваторам розвивати ідеї у будь-якій галузі науки та технологій, діличись ними з колегами.

COST Actions - це мережі, що працюють за принципом «знизу вгору» і діють протягом чотирьох років. Ми пишаємося можливістю підтримати наших аспірантів у їхньому професійному розвитку та сприяти співпраці у галузі науки та технологій.

Приєднуйтесь до нас, щоб разом розвивати інновації та наукові дослідження! 

З повагою,
кафедра управлінських технологій

 

Оновлено: П'ятниця, 08 березня 2024 14:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Науковий семінар для аспірантів