Проєкт «Птах душі»: зустріч зі сценаристами стрічки «Заборонений». День другий — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Птах душі»: зустріч зі сценаристами стрічки «Заборонений». День другий

29 січня 2024 Новини та події

25 січня 2024 року організатори проєкту «Птах душі» провели зустріч зі сценаристами стрічки «Заборонений».

У рамках спільного проєкту «Птах душі» від «Літературної кав'ярні» (Фаховий коледж) та ЦРК «Характерники», присвяченого життю й творчості поета, перекладача, правозахисника й політв'язня Василя Стуса, відбулася зустріч зі сценаристами стрічки про поета «Заборонений» (2019), а також стрічки «Позивний «Бандерас» (2018), авторами однойменних книжок: Артемієм Кірсановим, Сергієм Дзюбою, продюсером Валерією Борщевською.

На зустріч із митцями завітали студенти, співробітники, викладачі, представники адміністрації Університету й Коледжу. Гості розповіли цікаві факти про створення сценарію до фільму, представили книжки, відповіли на запитання студентів. Свою розповідь автори супроводжували демонстрацією захопливих уривків із фільму «Заборонений». На згадку про пам’ятну зустріч організатори проєкту вручили гостям подяки за вагомий внесок у духовне, мистецько-патріотичне виховання молодого покоління.

Наприкінці заходу присутні мали змогу придбати книжки з авторськими підписами, а також поспілкуватися з Артемієм, Сергієм та Валерією.

Висловлюємо щиру подяку продюсеру фільму «Заборонений» Артему Денисову! Сердечна вдячність усім гостям, організаторам і учасникам зустрічі!

 
Проєкт «Птах душі» ч.2 // 25.01.2024
Оновлено: Вівторок, 30 січня 2024 17:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Птах душі»: зустріч зі сценаристами стрічки «Заборонений». День другий