Університет «КРОК» та American Councils: продовження співпраці — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» та American Councils: продовження співпраці

20 вересня 2023 Новини та події

У продовження співпраці Університету «КРОК» з American Councils, яка розпочалась з проєкту з Академічної доброчесності, Мігус Ірина, доктор економічних наук, професор, професор кафедри управління фінансово-економічної безпеки доєдналась до програми Гарвардських науковців без кордонів.

Scholars Without Borders — це програма підтримки науковців, які постраждали від війни, започаткована Гарвардським центром Девіса за підтримки Українського дослідницького інституту Гарвардського університету. Метою SWB в Україні є підтримка науковців, які займаються якісними академічними дослідженнями, та сприяння інтеграції українських дослідницьких спільнот у ширші міжнародні спільноти їхніх наукових галузей.

Scholars Without Borders планує програми підтримки стипендіатів кількома способами:

  • Професійний розвиток: включаючи курси для вдосконалення англійської мови для використання в міжнародних академічних умовах, допомога та наставництво в написанні грантів, а також навчання написанню для публікацій у провідних міжнародних академічних журналах, а також стажування, де це можливо, у міжнародних дослідницьких групах.
  • Розвиток соціального капіталу: буде організовано дисциплінарні конференції та дискусії з провідними міжнародними експертами з різних академічних галузей, даючи українським науковцям можливість продовжити співпрацю з міжнародними науковцями у їхніх власних галузях та дозволяючи для видів академічних соціальних взаємодій, які можуть призвести до спільних проєктів. Scholars Without Borders запрошує всіх охочих зареєструватися в списку контактів для долучення до проєкту.

Scholars Without Borders вірить, що ця програма може допомогти зміцнити українські університети через дослідження, стипендії та більшу інтеграцію з міжнародними академічними спільнотами.

Оновлено: Середа, 20 вересня 2023 21:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» та American Councils: продовження співпраці