Вдячність від центрів оцінювання якості освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

Вдячність від центрів оцінювання якості освіти

13 вересня 2023 Новини та події

Другий рік наша країна в надскладних умовах боротьби із зовнішнім ворогом робить усе можливе, щоб засадничі права українських громадян були забезпеченні, зокрема й право на здобуття вищої освіти.

Із цією метою в неймовірно стислі терміни в Україні було створено й запущено унікальну систему вступних випробувань на компʼютерній основі. Надзвичайно важливим елементом цієї системи є тимчасові екзаменаційні центри, де всі вступники під керівництвом фахового персоналу мали змогу в рівних умовах пройти тестування. Відповідні центри у 2023 році було утворено на базі понал 700 вітчизняних закталів освіти. Завдяки нашій спільній роботі було забезпечено проведення вступних випробувань до закладів вищої освіти, що дало змогу абітурієнтам пройти тестування.

Український та Київський регіональний центри оцінювання якості освіти висловлюють нашому Університету та нашим колегам глибоку влячність, особливо слід відзначити роботу директора Центру Інформаційних технологій Голованя В.В. Саме завдяки такій проактивній позиції підтримується наша спільна впевненість в тому, що всі трудноші буде подолано і, як писав геніальний Григорій Сковорода, ми створимо світ кращий, день веселіший. Упевнені, що завдяки єдності, гармонійній співпраці ми переможемо, бо сила Української держави - це синергійно помножена сила кожного її громадянина й кожної її установи.

Оновлено: Середа, 13 вересня 2023 21:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вдячність від центрів оцінювання якості освіти