Щоденник Lviv Summer School 2023 – 15.08.23 — Університет «КРОК»

Новини та події

Щоденник Lviv Summer School 2023 – 15.08.23

24 серпня 2023 Новини та події

Заняття з екологічних напрямків у школі Lviv Summer School 2023 тривають! 15 серпня 2023 року студенти Коледжу провели насичений день на цікавих лекціях та практичних заняттях школи.

Перша лекція, яку прослухали студенти, була «Вплив пожежі на клімат України» від доцента кафедри фізичної географії та геоекології, кандидата географічних наук Михайленка Валерія Петровича. Присутні дізналися, як за останній час через військові дії та внаслідок пожеж відбулися викиди газів у повітря. Наступна лекція була від професора кафедри екології та збалансованого природокористування Національного університету «Львівська політехніка» Мальованого Мирослава Степановича на тему «Problems of solid waste management in Ukraine». Під час занять учасники літньої школи з'ясували, як утворюються полігони та сміттєзвалища в Україні та світі.

Також на студентів у цей день чекало креативне практичне заняття від доцента кафедри екології Харківського Національного автомобільно-дорожнього університету – Желновач Ганни Миколаївни під назвою «Everything is connected to everything: an introduction to the essence of climate change». Студенти розробляли схеми на індивідуальну тематику, яка була повʼязана з впливом температури на будь-який чинник навколишнього середовища. Після цього презентували розробки перед аудиторією. Продовжуємо далі вчитися жити екологічно й здобувати цікаві знання!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щоденник Lviv Summer School 2023 – 15.08.23