Зустріч кафедри міжнародних відносин та журналістики зі стейкхолдерами — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч кафедри міжнародних відносин та журналістики зі стейкхолдерами

09 червня 2023 Новини та події

08 червня 2023 року відбулася зустріч кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» зі стейкхолдерами. Зустріч відбулася за участі Центру розвитку кар’єри.

Стейкхолдерами виступили представники Департаменту управління персоналом Національної служби здоров’я України. На спільному обговоренні спілкувалися щодо питання співпраці у проходженні практики та стажування студентів освітньої програми «Журналістика» на базі НСЗУ. Завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики Неля Момот поставила актуальні питання стейкхолдерам стосовно їх бачення фахівців з журналістики у процесах роботи з інформацією у межах повноважень НСЗУ.

Директор Центру розвитку кар’єри Олександр Карлов поділився досвідом співпраці зі стейкхолдерами щодо працевлаштування випускників. Від НСЗУ були присутні: директор департаменту управління персоналом Марина Козак, начальник відділу добору персоналу Наталія Марущак, в.о. начальника відділу розвитку та оцінювання персоналу Богдана Карасюк, а також головні спеціалісти Катерина Фокіна та Наталія Баюрко. Відбувся цікавий обмін досвідом, а також намічено шляхи співпраці.

Маємо надію, що студенти-журналісти зможуть набути нових знань з проведення комунікаційних кампаній та відпрацюють компетентності у написанні пресрелізів і підготовці текстових матеріалів.

Оновлено: Понеділок, 27 листопада 2023 13:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч кафедри міжнародних відносин та журналістики зі стейкхолдерами