Фаховий коледж – учасник Всеукраїнської онлайн-конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж – учасник Всеукраїнської онлайн-конференції

26 травня 2023 Новини та події

18 травня 2023 року у рамках Фестивалю науки на базі Фахового коледжу «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Перші кроки у науці: науковий пошук студентів фахових коледжів».

У заході взяли участь студенти закладів фахової передвищої освіти понад 20 міст України. Конференція стала платформою спілкування молодих дослідників, дозволила їм представити свої перші наукові доробки, розширити науковий світогляд та знайти однодумців. На секційних засіданнях було заслухано та обговорено понад 60 виступів студентів. Всього надіслано близько 150 тез.

Спікеркою Конференції та учасницею роботи секції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку педагогіки та сучасної освіти» стала студентка 2 курсу Фахового коледжу Університету «КРОК» Марія Лебедь з доповіддю «Стратегії розвитку сучасної освіти в Україні: до питання пріоритетів» (науковий керівник – заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Ірина Рибак). Марія розглянула питання поствоєнної трансформації освітньої сфери та стратегічних напрямків реформування національної освіти в умовах сучасних викликів.

Дякуємо організаторам за гостинність та організацію наукового івенту й бажаємо юним науковцям робити наступні успішні кроки в реалізації власного потенціалу у сфері науки й досліджень.

Оновлено: Понеділок, 29 травня 2023 18:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж – учасник Всеукраїнської онлайн-конференції