У Коледжі відбулися батьківські збори для здобувачів освіти випускних груп — Університет «КРОК»

Новини та події

У Коледжі відбулися батьківські збори для здобувачів освіти випускних груп

03 квітня 2023 Новини та події

28 березня 2023 року у Фаховому коледжі Університету «КРОК» відбулися батьківські збори для здобувачів освіти випускних груп.

Організаторами зустрічі виступили представники адміністрації: директор Коледжу Сумбаєва Л.П., заступник директора з навчально-методичної роботи Миргородська О.П., заступник директора з виховної роботи Новак О.М.; завідувачі відділень: Вайнорес І.Г, Цирин К.Л.; куратори випускних груп: Кудряшова С.В., Степаненко Н.В., Перепелиця Г.М., Сасім М.О.

Зустріч проходила в тімсі і була поділена на дві частини: спочатку перед батьками зі вступним словом виступила директор Коледжу Сумбаєва Л.П. і начальник Секретаріату Приймальної комісії Іщенко Л.В. з інформацією щодо правил прийому та документів для вступу до Університету.

Друга частина зборів проходила в тімсі для кожної групи окремо. Перед батьками з інформацією щодо графіків навчального процесу, результатів останньої сесії, проходження практики, комплексного екзамену зі спеціальності та кваліфікаційного екзамену виступили куратори. До зустрічей груп приєднувалися також представники кафедр, які ділилися з батьками важливою інформацією, необхідною для подальшого навчання в Університеті.

Батьківські збори відбулися в доброзичливій атмосфері при максимальному контакті батьків, адміністрації, викладачів, кураторів.

Оновлено: Понеділок, 03 квітня 2023 17:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У Коледжі відбулися батьківські збори для здобувачів освіти випускних груп