Національний семінар «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження»: пленарне засідання — Університет «КРОК»

Новини та події

Національний семінар «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження»: пленарне засідання

24 лютого 2023 Новини та події

21 лютого 2023 року у рамках Міжнародного проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA» відбувся Національний семінар «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження».

У семінарі взяли участь близько 300 учасників. Це координатори проєкту з офісу Еразмус+, координатори з МОН України, партнери проєкту з Технічного університету Молдови, партнерські ЗВО України – Одеський національний економічний університет, Ужгородський національний університет, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна.

Цей семінар відбувся за ініціативи кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК», на якій пілотується проєкт на освітній програмі «Журналістика».

У ході семінару учасники обмінялися досвідом щодо упровадження дуальної форми освіти, обговорили досвід країн-партнерів проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA».

Оновлено: Понеділок, 06 листопада 2023 23:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Національний семінар «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження»: пленарне засідання