У Коледжі відбулись батьківські збори — Університет «КРОК»

Новини та події

У Коледжі відбулись батьківські збори

06 грудня 2022 Новини та події

З 29 листопада по 2 грудня 2022 року в Коледжі пройшли батьківські збори (онлайн) для груп усіх курсів. Під час підготовки до зустрічей з батьками була проведена значна робота завідувачами відділень, методистами, кураторами та адміністрацією Коледжу.

Батьків було ознайомлено з графіками навчального процесу, статистикою відвідування занять в онлайновому та офлайновому форматі. У презентаціях, які підготували для кураторів завідувачі відділень, містилася важлива інформація щодо проведення заліково-екзаменаційної сесії, відпрацювання пропущених занять, виставлення підсумкових оцінок тощо.

Куратори також розповіли батькам про різноманітні важливі заходи, які проводилися в Коледжі з вересня попри всі виклики воєнного часу: започаткування проєкту «Незламні», в рамках якого пройшов «Благодійний ярмарок» на підтримку ЗСУ, Всеукраїнська акція «Смілива гривня», День студентського самоврядування, Осінній марафон, Радіодиктант національної єдності, екскурсії до музеїв, фотоконкурси, новий проєкт «Уголос», майстер-класи з Петриківки, розпису торбинок, виготовлення стікерів та багато інших цікавих подій.

Дякуємо батькам за зворотний зв'язок, за наших чудових студентів, за підтримку й розуміння!
Оновлено: Вівторок, 06 грудня 2022 23:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У Коледжі відбулись батьківські збори