У Коледжі відбувся Благодійний ярмарок — Університет «КРОК»

Новини та події

У Коледжі відбувся Благодійний ярмарок

07 листопада 2022 Новини та події

4 листопада 2022 року у Фаховому коледжі Університету «КРОК» пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. До ярмарку, який був організований Фаховим коледжем у рамках проєкту «Незламні», долучилися Департамент зі студентських питань на чолі з Аліною Гольцевою та Асоціація випускників Університету «КРОК» з Олександром Карловим. 

Усі учасники заходу: студенти, батьки, працівники Коледжу й Університету старанно й натхненно готувалися до події! Локація була оформлена в українському народному стилі лідерами проєкту «Незламні»: Доценко Надією, Поливач Владиславою, Рахно Оленою. Кожна група студентів першого курсу, деканат Коледжу, представники Університету мали окремі столи для розміщення своєї продукції: їжі, напоїв, хендмейду.

До ярмарку, який був організований Фаховим коледжем у рамках проєкту «Незламні», долучилися засновники KROK University Людмила Паращенко, Юлій Гукайло, а також Київський ліцей бізнесу, Департамент зі студентських питань  на чолі з Аліною Гольцевою та Асоціація випускників Університету «КРОК» з Олександром Карловим. Сума коштів, зароблених Коледжем на ярмарку, склала 13 555 грн, з яких 2 170 грн зібрав Департамент зі студентських питань Університету «КРОК»! Надходження коштів ще триває!

Дякуємо, друзі, за підтримку! Віримо, що ми всі разом долучилися до важливої й необхідної справи - допомоги нашим доблесним ЗСУ!

 

 

 

 

Оновлено: П'ятниця, 11 листопада 2022 13:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У Коледжі відбувся Благодійний ярмарок