Початок нового грандіозного проєкту — Університет «КРОК»

Новини та події

Початок нового грандіозного проєкту

24 січня 2022 Новини та події

У період з 2021 по 2024 роки буде проведено інтеграцію дуальної вищої освіти між Молдовою та Україною, завдяки співпраці Міністерства освіти й науки України з Міністерством освіти, культури та досліджень Молдови.

Такий вид навчання дозволяє збільшити пропорції практики, де зіставлення теорії до практики дорівнює 30%/70%. Як показав німецький приклад такого виду освіти, після випуску студенти, які були учасниками проєкту, уміло працюють з технікою, володіють необхідними знаннями, розуміють усі технологічні процеси та, головне, володіють досвідом. Завдяки дуальній світі працевлаштування студентів, по її закінченню, є досить високим та простішим.

Партнери та координатори нової освіти впевнені, що за період тривалості, а саме з 15.01.2021 по 14.01.2024, їм вдасться отримати не аби які результати. У зв’язку з особливістю підходів до кожної спеціальності, очікуються тільки позитивні здобутки.

У 2020/2021 навчальному році, координатором проєкту виступила Академія економічної освіти Молдови, спільно з Університетом економіки та права «КРОК», Одеським національним економічним університетом та Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна, що долучилися й активно підтримали введення нового виду отримання освіти для українських студентів.

Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Детальніше про проєкт на сайті Ukraine-Inform

Оновлено: Понеділок, 27 листопада 2023 14:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Початок нового грандіозного проєкту