Команда Фахового коледжу Університету «КРОК» – півфіналісти онлайн-хакатону «Насk for Locals 3.0: «Спільно проти насильства» — Університет «КРОК»

Новини та події

Команда Фахового коледжу Університету «КРОК» – півфіналісти онлайн-хакатону «Насk for Locals 3.0: «Спільно проти насильства»

30 листопада 2021 Новини та події

Команда Фахового коледжу Університету «КРОК» – півфіналісти в когорті кращих 35 команд півфіналу онлайн-хакатону «Насk for Locals 3.0: «Спільно проти насильства».

Хакатон організовано платформою кар’єрного розвитку Happy Monday та агентством інновацій Center42 в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Королівства Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

«Hack for Locals» – це щорічний хакатон для розвитку безпечних громад в Україні. З року в рік напрям пошуку рішень змінюється, і цьогоріч його присвячено до глобальної ініціативи «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства».

Долучитися до хакатону мали змогу усі охочі – розробники та дизайнери, маркетологи та підприємці, студенти та управлінці, представники влади й ентузіасти громадянського суспільства. До участі було запрошено як окремих учасників, так і команди.

Студенти Фахового коледжу, а саме проєктні лідери, активісти та лідери студентського самоврядування Коледжу теж долучились до Хакатону. Це: Цуканов Дмитро (Team Lead команди, голова ЕКО «ЛОТОСу»), Науменко Ілля (член правління ЕКО «ЛОТОСу»), Гричик Георгій (голова Студентської ради Коледжу), Золотова Катерина (секретар СРК) та Маринич Аліса (керівниця інформаційного комітету СРК), Світлична Антоніна та Коваль Анастасія (активістки ЕКО «ЛОТОСу»), Антонюк Карина (активістка Мистецької студії «Арт-КЕПІТ»). Менторка команди: заступник директора Коледжу, доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Рибак Ірина.

Тема проєкту нашої команди, що створений під час Хакатону говорить сама за себе: «Від мене до тебе; від тебе до мене». За визначенням команди: «Проєкт спрямований на протидію та профілактику насильницькій комунікації. Він базується на створення багатофункціональної, технологічної, живої платформи для підтримки, інклюзії, допомоги та комунікації молоді». Родзинкою проєкту було впровадження інституту молодіжних менторів як ключових посередників у підтримці молоді, вразливих груп серед молоді, акцентовано на необхідності комунікації з молоддю у регіонах з військовими діями, тимчасово окупованих регіонах.

Щиро вітаємо нашу Dream Team з успішною роботою під час Хакатону та бажаємо подальших проєктних звершень.

Оновлено: Четвер, 02 грудня 2021 10:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Команда Фахового коледжу Університету «КРОК» – півфіналісти онлайн-хакатону «Насk for Locals 3.0: «Спільно проти насильства»