ПРОЄКТ «НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА» — Університет «КРОК»

Новини та події

ПРОЄКТ «НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА»

26 листопада 2021 Новини та події

В Університеті «КРОК» продовжується навчання на курсах підвищення кваліфікації військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей за програмою «Забезпечення безпеки бізнесу в Україні» за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації у рамках проєкту «НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА» «Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему». (NUPASS)

Протягом навчального тижня зі слухачами було проведено заняття відомим фахівцем в галузі економічної безпеки, д.е.н.,професором Ляшенко Олександрою Миколаївною з питань комплексного забезпечення безпеки бізнесу в Україні.

Дуже корисним, для слухачів курсів, було заняття з Обліково-аналітичного забезпечення фінансової безпеки суб’єктів господарської діяльності, яке проводила к.е.н.,доцент Ромашко Ольга Миколаївна.

Велике значення, для майбутньої професійної діяльності слухачів, мало практичне заняття з розробки бізнес-плану, яке творчо та креативно провела д.е.н.,доцент Кириченко Оксана Сергіївна.

У ході навчальних занять активно використовуються сучасні методи навчання. Викладачі велику увагу приділяють розвитку творчої активної слухачів, постійно підтримують зворотній зв’язок, оперативно надають консультації з проблемних питань.

Оновлено: Понеділок, 29 листопада 2021 16:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ПРОЄКТ «НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА»