Онлайн-зустріч на тему: «Сучасні популяризатори українського слова» — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-зустріч на тему: «Сучасні популяризатори українського слова»

12 листопада 2021 Новини та події

11 листопада 2021 року в рамках проєкту «Літературна кав’ярня» відбулася онлайн-зустріч на тему: «Сучасні популяризатори українського слова», у якій взяли участь студенти першого та другого курсів.

Молодь детальніше познайомилась з творчістю сучасних письменників. Першокурсники підготували неймовірно цікаву інформацію, чудові презентації й неординарні виступи, після яких просто не можеш передати свої емоції, а вже плануєш список творів для прочитання найближчим часом. На завершення учасники висловили свої враження від зустрічі та думки щодо необхідності систематичного проведення подібних заходів з метою формування у студентів свідомості, культури та патріотизму, адже молодь – це майбутнє нашої держави!

Координатором зустрічі стала Голова культурного комітету Студентської ради Коледжу Лазаренко Марина. Модераторами були викладачі української мови та літератури Ольга Михайлівна Тицька та Наталія В’ячеславівна Степаненко.

Особливу подяку висловлюємо Прокопику Євгенію та Власову Нікіті, які технічно допомагали провести захід.

Звичайно ж дякуємо тим, хто виступав та презентував свою роботу! До наступної зустрічі на засіданні «Літературної кав’ярні»!!!

Оновлено: П'ятниця, 12 листопада 2021 17:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-зустріч на тему: «Сучасні популяризатори українського слова»