Зустріч з ESN Kyiv в рамках реалізації проєкту INTERADIS — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з ESN Kyiv в рамках реалізації проєкту INTERADIS

09 листопада 2021 Новини та події

09 листопада 2021 року в рамках реалізації проєкту INTERADIS/Інтеграція та адаптація іноземних студентів відбулася зустріч представників управління міжнародного співробітництва та ESN Kyiv (Erasmus Student Network Kyiv).

Університет «КРОК» представляли: Анна Дробина, керівник проєктів та програм, та Марина Євченко, менеджер з адміністративної діяльності. Від ESN Kyiv на зустрічі були присутні: Артем Целіков, президент ESN Kyiv, та Анна Бузіян, менеджер по роботі з міжнародними офісами Університетів.

Під час заходу було проведено презентації Університету «КРОК» та студентської організації ESN Kyiv, місія якої є представляти іноземних студентів, забезпечуючи можливість культурного обміну та саморозвитку за принципом «Студенти допомагають студентам».

Представники обох організацій обговорили шляхи подальшої співпраці, зокрема ESN Kyiv виявила готовність надати підтримку Університету «КРОК» щодо впровадження системи Buddy-менторів у ЗВО, участь наших іноземних студентів в екскурсіях містом, інших заходах ESN Kyiv, проведення тренінгів для майбутніх Buddy тощо.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

Оновлено: Вівторок, 09 листопада 2021 17:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з ESN Kyiv в рамках реалізації проєкту INTERADIS