Осінні Project-посиденьки Open Air з активом 1 курсу Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Осінні Project-посиденьки Open Air з активом 1 курсу Коледжу

09 листопада 2021 Новини та події

Нещодавно до Коледжу завітало проактивне студентство 1 курсу Коледжу, за ініціативою керівництва ЕКО «ЛОТОСу» та Студентської ради Коледжу.

На локації «KROK Students Open Space» у форматі Open Air Дмитро Цуканов, Артем Порхун та Науменко Ілля – лідери ЕКО «ЛОТОСу» – презентували план прийдешнього місяця екології.

А керівники комітетів Студентської ради Коледжу – це керівник комітету з технічної підтримки Олександр Куренков, керівниця комітету зі студентських питань – Владислава Поливач; керівниця культурного комітету – Марина Лазоренко; керівниця Клубу настільних ігор Анастасія Фесенко, секретар – Катерина Золотова для першокурсників теж підготували дайджест найважливіших заходів у наступному місяці.

Старости груп 1 курсу Коледжу не лише мали змогу поспілкуватись з активом проєктних організацій, а й долучитись до веселої екологічної гри «Крокодил», який проводили активісти. Було жваво, захоплююче та шумно. Позитив вистачило на всіх учасників зустрічі.

Без смачних подарунків не залишився жоден учасник зустрічі. Призами стали смачні яблучка, що прибули від партнерів – Іллінецького державного аграрного коледжу Вінницької області. Смакувало кожному!

Оновлено: Вівторок, 09 листопада 2021 11:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Осінні Project-посиденьки Open Air з активом 1 курсу Коледжу