Молодіжна команда мистецького відеопроєкту «Я відчуваю» зустрілась з видатним музикантом та співаком сучасності Святославом Вакарчуком — Університет «КРОК»

Новини та події

Молодіжна команда мистецького відеопроєкту «Я відчуваю» зустрілась з видатним музикантом та співаком сучасності Святославом Вакарчуком

04 листопада 2021 Новини та події

Молодіжна команда мистецького відеопроєкту «Я відчуваю» зустрілась з видатним музикантом та співаком сучасності Святославом Вакарчуком.

Проактивна та креативна dream team Мистецького відеопроєкту «Я відчуваю» – Анна Черновська (керівниця проєкту від молоді, режисерка-постановниця фільму); Данило Ваганов (відеооператор проєкту), Валентин Янчарук (актор проєкту, вокаліст вокальної студії «КРОК») та заступниця директора Фахового коледжу Університету «КРОК» Наталія Степаненко зустрілась з видатною особистістю сучасності, уславленим музикантом та співаком, лідером гурту «Океан Ельзи», композитором, автором неймовірних пісень, які надихають всю країну, надихають всіх далеко за межами України. Все вищесказане стосується чудового Святослава Вакарчука. Адже його любить вся країна! Його композиції співає вся країна! Інакше і не може бути.

Пишаємося, що звернення про підтримку засновниці та керівниці проєкту, заступниці директора Коледжу Ірини Рибак від імені всієї команди знайшло відгук у серці Святослава. І це гідна нагорода за працю всієї величезної творчої когорти учасників проєкту, яка триває майже рік. Дещо привідкриваючи таємницю, зазначимо, що червоною ідейною ниткою фільму буде музичне слово Святослава.

Святославе, цінуємо Вас надзвичайно і пишаємося знайомством! Дякуємо за чудові хвилини теплого спілкування! Ваша відкритість, щирість, фантастична майстерність відкривати найтонші глибини душі надихають та по-справжньому мотивують.

Щиро дякуємо пані Вікторії Хоменко – PR-менеджерці Святослава за всебічне сприяння зустрічі. Сердечні слова подяки за довіру і віру, за всю підтримку в організації зустрічі пані Людмилі Паращенко, директорці Київського ліцею бізнесу. Дякуємо щиро за підтримку команди ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву. Сердечні слова подяки за неймовірну підтримку команди на всьому творчому шляху директорці Фахового Коледжу Університету «КРОК» пані Людмилі Сумбаєвій.

Оновлено: Четвер, 04 листопада 2021 18:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Молодіжна команда мистецького відеопроєкту «Я відчуваю» зустрілась з видатним музикантом та співаком сучасності Святославом Вакарчуком