Організаційні та наукові івенти у рамках проєкту Еразмус+/CLIMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні та наукові івенти у рамках проєкту Еразмус+/CLIMAN

02 листопада 2021 Новини та події

28-29 жовтня 2021 року у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті в рамках проєкту Еразмус+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату»/CLIMAN відбулись одразу декілька заходів: Міжнародна конференція «Екологічно орієнтована вища освіта. Методологія та практика – 2021» та друге засідання оргкомітету проєкту. 

Команду Університету «КРОК» представили Олена Бєлова, доцент кафедри маркетингу та поведінкової економіки, Факультет економіки та підприємництва; Олена Наумова, доцент кафедри маркетингу та поведінкової економіки, Факультет економіки та підприємництва, які презентували розроблені модулі з кліматичного менеджменту; Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм, які модерували засідання оргкомітету, презентували актуальні питання з управління проєктом.

Віктор БОГОМОЛОВ, професор, д.т.н., ректор Харківського національного автомобільно-дорожнього університету; Олексій ШКУРАТОВ, заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції; Ніна КРАМАРЕВА, секретар Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, Іванна АТАМАНЧУК, експерт з моніторингу проєктів та питань академічної мобільності університетів проєкту Європейського Союзу «Мережа національних офісів програми Еразмус+ та національних команд експертів з реформування вищої освіти»; Алла ДУЛОВА, директор комунального закладу «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників Харківської міської ради»; Анатолій ГРИЦЕНКО, директор Науково-дослідної установи «Український науково-дослідний інститут екологічних проблем» виступили з вітальним словом.

Команди Університету «КРОК», Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Національного університету «Львівська політехніка», Державного університету імені Акакі Церетелі Кутаїсі, Державного університету Батумі імені Шота Руставелі представили розроблені навчальні модулі з кліматичного менеджменту, що є одним з результатів проєкту CLIMAN. Під час зустрічі було обговорено проблеми та виклики, які виникли під час розробки навчальних модулів.

До участі у заході в якості незалежних експертів були запрошені керівники кафедр ЮНЕСКО українських ЗВО для оцінки якості розроблених навчальних модулів та відповідності міжнародним вимогам кліматичного контролю, а також для надання рекомендацій щодо вдосконалення представлених модулів у контексті відкритої науки.

Організатор заходу, Харківський національний автомобільно-дорожній університет, підготував Публікацію конференції з описом розроблених модулів. Онлайн-версія видання доступна на сайті проекту.

Під час засідання оргкомітету команда координаторів узагальнила досягнення проєкту та презентувала поточні результати, також провели сесії з управлінських питань. Університети-партнери презентували власну діяльність. На зустрічі були обговорені найближчі цілі, задачі, графік, навчальні візити та тренінги проєкту КЛІМАН.

Велика подяка Харківському національному автомобільно-дорожньому університету за гостинність та чудово організовані заходи!

Оновлено: Вівторок, 02 листопада 2021 13:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні та наукові івенти у рамках проєкту Еразмус+/CLIMAN