М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» — Університет «КРОК»

Новини та події

М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!»

19 жовтня 2021 Новини та події

Київський дитячо-юнацький форум М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» – це громадсько-освітній проєкт партиципації дітей і молоді та формування їх активної громадянської позиції!

Цьогоріч вже вшосте відбудеться Київський дитячо-юнацький форум М18 «Менше 18 – Ми можемо більше!» На дітей і молодь чекають зустрічі з депутатами Київради, представниками виконавчої гілки влади, зірками шоу-бізнесу та лідерами думок! Можна буде долучитися до майстер-класів, тренінгів, флешмобів! Буде цікаво! Під час Форуму саме діти викличуть на дискусію депутатів Київради і лідерів громадської думки.

Цьогоріч Київський дитячо-юнацький форум М18, як і минулого року, відбудеться онлайн. Попри це ми передбачили можливість спілкування учасників форуму, інтерактивні заходи, конкурси, зустрічі з відомими політиками та зірками шоу-бізнесу.

Форум «Менше 18 – Ми можемо більше!» – це громадсько-освітній проєкт із метою залучення молоді до 18 років до справ громади, формування їхньої активної життєвої позиції та здійснення політичної просвіти дітей і молоді. А головна його мета – організувати діалог дітей із депутатами Київради, політиками і громадськими діячами та підтвердити статус Києва як міста, дружнього до дітей і молоді.

Проєкт М18 є соціальною, політично незаангажованою ініціативою. Його організаторами є Департамент освіти і науки Києва, громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики», Київський ліцей бізнесу, Київський палац дітей та юнацтва у партнерстві із закладами освіти та громадськими організаціями Києва й України за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Прототипом формату Форуму М18 є німецький Берлінський молодіжний форум (Berliner JugendForum), який проходить щорічно з 2001 року в приміщенні парламенту в Берліні.

Сайт форуму: VI Київський дитячо-юнацький форум М18!

Подія, на яку МИ чекали цілий рік! Реєстрацію відкрито! Приєднуйся!

Оновлено: Вівторок, 19 жовтня 2021 18:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!»