Про дистанційне навчання від студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Про дистанційне навчання від студентів

13 вересня 2021 Новини та події

Дистанційне навчання все частіше обирають вступники закладів вищої освіти, адже це – зручно, сучасно та завжди поруч. А хто може про його переваги розповісти краще ніж самі студенти? Вірно, лише самі ж студенти та випускники. Ділимося відгуками про дистанційне навчання від студентів спеціальностей «Маркетинг» та «Менеджмент». 

 

«Мене звати Мирна Наталя, я працюю керівником відділу маркетингу у групі компаній «Буль-Буль» у м. Кривий Ріг. Велике дякую Петровій Ірині Леонідівні та Хорошенюку Андрію Павловичу і всій кафедрі маркетингу та поведінкової економіки за ставлення у навчанні. Щиро дякую Малій Ірині Борисівні за супровід і організацію дистанційного навчання. Я навчалась дистанційно на спеціальності «Маркетинг» Університет «КРОК». Навчання допомогло мені вирости на професійному рівні, познайомитись зі спеціалістами інших компаній. А також це надало мені великий досвід і значення. Дякую!»
Мирна Наталія, магістр спеціальності «Маркетинг» (дистанційна форма навчання)

«Ось і закінчилось моє навчання у КРОК. Це був чудовий шлях, завдяки зусиллям викладачів, адміністрації та прекрасної тьюторки – Ірини Борисівни Малої, – яка допомагала у всьому. Слід зазначити, що я навчалася дистанційно, хоча спочатку ставилася скептично, виявилося, що це дуже зручний спосіб отримання освіти. Наприклад, у системі Moodle завжди був доступ до матеріалів, що неодноразово полегшував виконання завдань. Навчатися завжди цікаво, а разом із КРОК – це ще й комфортно.»
Онопченко Альона, 4-й курс спеціальності «Менеджмент» (дистанційна форма навчання)

«Закінчивши перший курс магістратури, спеціальності «Маркетинг», на дистанціцній формі навчання, я тільки зайвий раз переконалася, що дистанційне навчання можливе і може бути на високому рівні! Лекції, об'єм наданних матеріалів і інформації не залишає байдужим нікого. Кожна лекція надихає! Виникає бажання пізнавати і вміти ще більше, а зворотній зв'язок з викладачами посилює відчуття захоплюючого процесу! Дистанція не відчувається взагалі!!! Мої очікування виправдалися на 200%!!!»
Марія Копійко, магістр спеціальності «Маркетинг» (дистанційна форма навчання)

«Мене звуть Короткова Анастасія я вчилася на дистанційному навчанні і хочу висловити свою вдячність за розуміння, лояльність і підтримку від викладачів. Для мене дистанційне навчання дуже зручне так як я не можу кожного дня приходити до Університету. Дистанційне навчання дуже зручне: у будь-який час можна зв'язатися з викладачами та вони допоможуть з усіма питаннями. Велике спасибі!»

Короткова Анастасія, 4-й курс спеціальності «Менеджмент» (дистанційна форма навчання)

Оновлено: Понеділок, 13 вересня 2021 15:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про дистанційне навчання від студентів