Вітаємо «Інтерньюз-Україна» з 25-річчям! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо «Інтерньюз-Україна» з 25-річчям!

11 серпня 2021 Новини та події

У переддень Вашого свята нам є що згадати та за що дякувати «Інтерньюз-Україна». Відкриємо наш маленький секрет. Першою професійною командою медіафахівців, яка підтримала створення спеціальності «Журналістика» в Університеті «КРОК», була команда «Інтерньюз-Україна» на чолі з головою правління Костянтином Квуртом.

Потому, не дивно, що перші кроки до знайомства зі своїм обраним фахом «першачки» кафедри міжнародних відносин та журналістики роблять під час спілкування з фахівцями команди «Інтерньюз-Україна».

Такі зустрічі традиційно відбуваються в перші дні навчання майбутніх журналістів. На підготовлених найчарівнішим старшим менеджером «Інтерньюз-Україна» Наталею Руденко майстер-класах студенти відкривають для себе сучасні тренди журналістського фаху.

Ази майбутнього фаху викладав один з найвідоміших та найкращих медіатренерів України Ігор Куляс.

І першу свою навчально-ознайомчу практику першокурсники проходять в «Інтерньюз-Україна».

Щиро вітаючи команду «Інтерньюз-Україна» з їхнім першим Двадцятип’ятиріччям, зичимо їм творчої наснаги у розбудові, навчанні та підтримці сучасних вітчизняних медіа. Бажаємо міцно та фахово захищати кордони українського інформаційного простору. Бути завжди на боці журналістських стандартів та демократичних цінностей вільних медіа. Маємо надію, що наша дружба та спільна діяльність і в наступні 25 років буде служити спільній меті – вчити, виховувати та підтримувати вітчизняних журналістів та медіафахівців.

Оновлено: Четвер, 26 серпня 2021 09:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо «Інтерньюз-Україна» з 25-річчям!