Створення Федерації Медіації України — Університет «КРОК»

Новини та події

Створення Федерації Медіації України

30 листопада 2020 Новини та події

Наприкінці жовтня 2020 року в рамках проєкту ЄС Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства/MEDIATS» відбувся фінальний етап реєстрації громадської спілки «Федерація Медіації України», скорочено ГС «ФМУ». Засновником громадської спілки є Університет «КРОК» та ГО «Асоціація випускників Університету КРОК».

Статут ГС «ФМУ» було затверджено рішенням установчих зборів засновників громадської спілки «Федерація Медіації України» від 28 вересня 2020 року. Основною метою діяльності Федерації є створення і підтримка функціонування ефективної системи медіації як інституту правової системи України, конкурентного державним судам; укорінення і розвиток культури медіації в Україні; забезпечення доступності послуг з медіації усім фізичним, юридичним особам або групам осіб.

Найближчим часом до ГС «ФМУ» приєднаються Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Створення Федерації Медіації України та промоція цінностей медіації є одними з основних завдань Еразмус + проєкту «Медіація: навчання та трансформація суспільства, який співфінансується Європейським Союзом».

Оновлено: Понеділок, 30 листопада 2020 19:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Створення Федерації Медіації України