Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» долучився до еко-квесту в Національному природному парку «Голосіївський» — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» долучився до еко-квесту в Національному природному парку «Голосіївський»

26 листопада 2020 Новини та події

13 листопада 2020 року студенти Коледжу, активісти ЕКО «ЛОТОСу» долучились до екопросвітницького заходу – гри-квесту у столичному Національному природному парку «Голосіївський». 

Керівник проєкту – начальник відділу еколого-освітньої роботи національного парку, експерт з охорони довкілля, громадський діяч, співзасновник Громадської організації «Друге життя», фасилітатор національної екоосвіти Андрій Хрутьба.Основий маршрут квесту – це інтерактивна екостежка центральної частини НПП «Голосіївський, створена спільними зусиллями НПП «Голосіївський», піар-агенції Gres Todorchuk PR, INTERTOP Ukraine та Мінприроди України у 2019 році. Її довжина 2,7 км.

По маршруту стежки розставлені інформаційні стенди та різноманітні цікаві підказки, які допомагають пізнавати природу, бачити, чути та розуміти ліс. Під час квесту відбувається захопливе знайомство з Голосіївським лісом та його мешканцями, з його різними лісовими екосистемами. Учасники квесту мали змогу побачити найбільший дуб лісу обхватом 7 метрів, запам’ятати кілька простих способів піклуватись про природу та багато іншого. З особливим захопленням студенти готували мотиваційні креативні плакетки з побажаннями для відвідувачів парку, в яких молодь закликала не бути фальшивими та категорично заборонили розкидати сміття серед такої неймовірної природньої краси.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Місяць екології Коледжу: еко-квест в Національному парку Голосіївський (13.11.2020 р.)Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 26 листопада 2020 14:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» долучився до еко-квесту в Національному природному парку «Голосіївський»