Презентація молодіжних проєктів «YOUNG Project Day» — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація молодіжних проєктів «YOUNG Project Day»

12 жовтня 2020 Новини та події

9 жовтня 2020 року в рамках проєкту #М18 у читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» було проведено конкурс-презентацію молодіжних проєктів «YOUNG Project Day».

Усі учасники мали можливість показати свої роботи, що адаптовані до карантинних вимог сьогодення. Це і проєкт «Time travel», і «Тренінг з самооцінки», «Тиждень серіаліті», і «Як цікаво провести час в карантинних умовах», і «Трейлер до фільму чи як цікаво вижити на карантині», «Об‘єднайтесь у відео», а також «English up», і навіть «Туристичний наметовий клуб. Фантазія молоді не має обмежень. І це супер! Дуже приємно, що до цієї події приєдналися школи-партнери Університету «КРОК»: середня загальноосвітня школа №119 (проєкт «Школа без кордонів!») та спеціалізована школа №16 з поглибленим вивченням англійської мови (проєкт «Скажи ні булінгу у школах!»). А також – постійний учасник #М18 - Фаховий коледж Університету «КРОК».

Чесна конкуренція та справедлива оцінка проєктів були забезпечені неупередженим журі, до складу якого увійшли найкращі у своїй справі фахівці:

Тетяна Шолойко – директорка з управління персоналом ТОВ «Київський БКК» , які є постійним партнером та спонсором усіх молодіжних ініціатив та проєктів Університету «КРОК»;

Ірина Тулякова – академічна директорка КМДШ, директорка освітнього центру «Інсайт», випускниця Коледжу і КРОКу, «Зірка КРОКу» 2010 року, яка реалізувала понад 80 власних проєктів;

Олександр Карлов – голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК», який в своїй діяльності поєднує співпрацю студентів, випускників Коледжу та Університету «КРОК» і представників бізнесу.

Незважаючи на велику конкуренцію, адже проєкти були надзвичайно різноманітними та цікавими, переможці були обрані:

1 місце – Жеребець Софія, Крамаренко Юлія та Мейта Марія з презентацією проєкту «Знайди своє місце у КРОЦі».

2 місце – Табунова Єлизавета та Замогильна-Грушевська Валерія з проєктом «OpenArt»для дітей та підлітків.

3 місце розділили між собою дві команди-учасниці Дорохова Катерина з проєктом «Статеве виховання молоді і чому це заборонена тема» і тріо-команда: Ільїна Марія, Мацьовита Аліна та Рассказов Богдан, які презентували бот «Психологічна допомога підліткам».

Переможці отримали цікаві призи: еко-рюкзаки, пенал та бананку з символікою #М18 сувенірну продукцію #Університету «КРОК», а також торти та тістечка від солодкого партнера проєкту – ТОВ Київський «БКК».

Вітаємо переможців та учасників «YOUNG project day». Сподіваємось, що роботи, які були презентовані на конкурсі, будуть втілені у життя! Щасти вам, любі учасники #Форум_М18!!! Дякуємо організаторам Форуму та особисто Людмилі Іванівні Паращенко!!!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

«YOUNG project day» у рамках проєкту М18Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 12 жовтня 2020 19:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація молодіжних проєктів «YOUNG Project Day»