ТРЕНІНГ «Проєктне мислення в ІТ» — Університет «КРОК»

Новини та події

ТРЕНІНГ «Проєктне мислення в ІТ»

30 липня 2020 Новини та події

Хочемо ми чи ні, але маємо визнати, що вже приблизно 40-50 років назад з’явився новий тип культури – проєктний. Однією з його найголовніших рис є проєктне мислення. І це той випадок, коли новий спосіб мислення вже глибоко проник у наше єство, а ми про нього знаємо дуже мало.

Отже, проєктне мислення – це про що? Перед усе,це антитеза мислення шаблонного. А ще – це про орієнтацію на результат, про свободу вибору, про погляд на справи, навіть дуже складні, як на проєкти. І, звісно, це ще не все.

Втім, якщо ми говоримо про новий тип культури, не можна приховувати, що така культура розвивається на різних швидкостях. І тому є сфери, де така швидкість є майже космічною. Так, це про ІТ. Саме тому краще за все починати «досліди» проєктного мислення саме з ІТ індустрії.

Отож, для усіх, хто вже, як то кажуть «в темі» та/або хоче бути дотичним до неї, або і не хоче, але намагається зрозуміти «як воно працює», запрошуємо на авторський тренінг «Проєктне мислення в ІТ».

КОЛИ?
26-27 серпня 2020 року, середа-четвер з 18.00 до 21.00

ЯК?
Підключитися до конференції Microsoft Teаms

ДЛЯ КОГО?
Для тих, хто вже є, планує бути або опановує фах/роль ІТ-спеціаліста, члена команди або керівника ІТ-проєкту, ІТ-директора, директора ІТ-компанії, власника ІТ-бізнесу

НАВІЩО?
Для усвідомленого збільшення кількості успішних ІТ-проєктів в компанії

ЩО БУДЕ?
День перший (тренер - Володимир Бузмаков): Що таке ІТ-проєкт? Особливості проєктів автоматизації Стратегія розвитку інформаційної системи управління (ІСУ) Граблі, на які не слід наступати автоматизаторам. Основні підходи до організації ERP-проєкту.

День другий (тренерка – Олена Данченко): Абетка проєктного мислення Основи методології проєктного менеджменту Проєктний менеджер - хто він? Структури ІТ-проєкту Планування ІТ-проєкту Інформаційні засоби планування ІТ-проєкту

Про тренерів
ВОЛОДИМИР БУЗМАКОВ, Голова Співтовариства ІТ-директорів України, Керівник програми MBA IT, Засновник Консалтингової компанії Супремум, Керівник проєкту Міжнародна студентська олімпіада в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» - керував консалтинговими проєктами і проєктами зі створення інформаційних систем управління на більш ніж 40 підприємствах різного профілю;

  • розробляв бізнес-моделі (стандарти IDEF0, eEPC, ..) та технічні завдання на автоматизацію бізнес-процесів для понад 20 підприємств, має багаторічний досвід управління проєктами впровадження ERP-систем (OEBS, BAAN, Platinum SQL, Concorde XAL, Maconomy, 1С, Галактика, ...).
  • організував понад сто семінарів і конференцій з тематики ERP, MRPII, CRM, OLAP, BI, Бізнес-моделювання, Архітектура підприємств, Стандартів в сфері ІТ, управлінському консультуванню, в рамках яких пройшли навчання понад 5000 чоловік з понад 100 підприємств;
  • є автором проєкту «Управлінський консультант», в рамках якого видано 2 книги про сучасні методи управління і управлінського консультування.

ОЛЕНА ДАНЧЕНКО, доктор технічних наук, професор кафедри управління проєктами і процесами Університету «КРОК»:  має 20 років досвіду роботи бізнес-тренером, бізнес-консультантом, проєктним менеджером;

  • знає про управління проєктами з «усіх сторін» – з практичної, методологічної, наукової;
  • автор понад 200 практичних, наукових, публіцистичних, методичних видань з управління проєктами.

Вартість участі у дводенному тренінгу - 600 грн.

УВАГА! Для фіналістів Х Міжнародної олімпіади IT-Universe діє знижка 25%, а для переможців – 50%. (рахунок надсилаємо після реєстрації)

#ННІМОД #університеткрок #krokuniversity

Оновлено: П'ятниця, 31 липня 2020 12:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ТРЕНІНГ «Проєктне мислення в ІТ»