Загальні збори Асоціації випускників Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Загальні збори Асоціації випускників Університету «КРОК»

14 липня 2020 Новини та події

13 липня 2020 року ніякі обмеження не завадили Асоціації випускників Університету «КРОК» (АВУ «КРОК») провести Загальні збори АВУ якісно, змістовно і прийняти важливі для подальшого розвитку організації рішення!

Вперше в історії Асоціації випускників Загальні збори проходили онлайн на платформі Zoom. У результаті зібрання було прийнято такі рішення:

1. Роботу Правління Асоціації за 2018-2020 рік визнано задовільною, звіт Ревізійної комісії затверджено!

2. Статус Почесний член Асоціації випускників КРОКу присвоєно:

  •   Iryna Tulyakova - наразі академічні директорка КМДШ, в КРОКівському арсеналі якої неймовірний набір звань та посад: голова Студради КЕПІТу, голова Студради Університету, директор департаменту розвитку, засновниця Студентської проєктної групи SPG, член Правління АВУ "КРОК" двох скликань - і це точно не повний перелік!
  •   Людмила Мелько - завідувачка кафедри туризму, улюблена викладачка сотень КРОКівців, багаторічний друг і партнер нашої організації, яку учасники вчорашніх зборів назвали справжнім амбассадором АВУ «КРОК».

Пишаємося, що когорту Почесних членів АВУ «КРОК» поповнили такі яскраві особистості!

Дякуємо Правлінню АВУ «КРОК» 2018-2020 у складі: Світлана Заріпова, Олександр Пижов, Анна Мазур, Іріна Кравцова, Анна Іванова та Ревізійній комісії на чолі з Дмитром Лигановим – Ви нівроку! Особливих слів вдячності заслуговує Заріпова Світлана Зульфірівна, котра є засновницею та була незмінною Головою правління АВУ впродовж 13-ти років. Саме завдяки її ініціативності, позитиву та невгамовній енергійності сотні та десятки сотень випускників щороку доєднувались до КРОК-комьюніті, де могли ділитися досвідом, знаннями, допомагати та підтримувати одне одного.

3. Головою Правління Асоціації випускників КРОКу обрано директора Центр розвитку кар'єри «КРОК» Олександра Федоровича Карлова!

#ГордістьКРОКу_Випускники – це про Александр Карлов:

  • випускник KROK University 2002 року,
  • член Асоціації випускників КРОКу, який з 2018-го є керівником проєкту «Бізнес Ліга АВУ «КРОК», що весь час набуває обертів!
  • останні 3 роки очолює Центр розвитку кар'єри і за цей час розбудував велику мережу партнерів, які долучаються до освітніх та соціальних проєктів, а, головне, – докладає багато енергії та зусиль, щоб навчання в університеті стало якомога більше практикоорієнтованим, а випускники КРОКу мали більше можливостей для побудови успішної кар'єри і були цікаві роботодацям!

Вітаємо Асоціацію, тому що з таким очільником ми зможеме не тільки зберегти наші традиції і досягнення, а зробити наступний прорив у розвитку АВУ! КРОКуємо далі!

Оновлено: Вівторок, 14 липня 2020 17:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Загальні збори Асоціації випускників Університету «КРОК»