ЧЕСНІСТЬ – одна із основних цінностей Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

ЧЕСНІСТЬ – одна із основних цінностей Університету «КРОК»

13 липня 2020 Новини та події

Одним із основних пріоритетів діяльності Університету «КРОК» є антикорупційна позиція засновників до будь-яких проявів корупції: з боку адміністрації закладу та викладачів по відношенню до клієнтів у своїй внутрішній діяльності, а також у правовідносинах із діловими партнерами, органами державної влади, органами місцевого самоврядування.

Від самого початку існування Університету «КРОК» пріоритет «Ні хабарництву!» був і є лідером взаємодії з клієнтами та партнерами. Дуже дивно реагували батьки майбутніх студентів на слова про те, що в нашому закладі ніяких додаткових витрат, окрім передбачених контрактом, не існує. Багатьом батькам у це не вірилось, але – ніяких додаткових коштів ніхто не вимагав, на іспити заборонялось студентам купувати квіти, не можливо було за гроші «купити» оцінку чи скласти сесію…

Під час багатьох років адміністрація закладу спільно зі Студентською радою проводить семестрове анонімне соціологічне опитування студентів та працівників, де кожен КРОКівець має право висловити свою думку та звернути увагу на недоліки в роботі з метою поліпшення ефективності діяльності. Системно проводяться зустрічі зі студентським активом на всіх рівнях управління, де кожен студент має можливість висловити свою думку, поставити питання та отримати відповіді. Кожен клієнт має можливість звернутися з виниклою проблемою по різних каналах комунікації – особисті звернення до адміністрації, електронна пошта, письмове звернення в скриньку, канал звернення клієнтів на сайті, закрите соціологічне опитування, рейтинг викладачів, студентська рада та ін.

Одним із дієвих способів антикорупційних заходів є тісна співпраця з громадськими організаціями, де спільно проводяться дискусії, зустрічі з цікавими людьми, обмін досвідом, акції «Ні хабарництву!», де всі разом декларують свої наміри у поширенні ідей антикорупційного прояву заради розбудови та процвітання України.

Оновлено: Понеділок, 13 липня 2020 17:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЧЕСНІСТЬ – одна із основних цінностей Університету «КРОК»